- Konular
- 0
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 6,905
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
src build et gir hata vermez bendede aynı oldu
- Konular
- 274
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 12d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 3,109
- DevLira
- 0
İlk resimdeki hatanın nedeni; kurulu olan bsd işletim sisteminizde Python3'ün bulunmamasından dolayı. İkinci resimde aldığınız hatanın açıklaması; Freebsd 11 sürümünü kullanıyorsunuz. Ancak ilgili pkg.freebsd.org linki (devamını yazmadım) üzerinde 11.4 için destek sağlanmadığından dolayı pkg.freebsd sitesinden Python3'ü kuramıyor. Bunun çözümü; bsd üzerinde bulunan ilgili dosyadan "pkg.freebsd.org" linkini silip, internetten yapacağınız araştırma ile var olan pack hangi sitede yer alıyorsa o linki girdilemek olacak. (Not; her site linkini kabul etmez. Bsd packlerinin olduğu bir site gerekir.) Üçüncü resimdeki hatanın nedeni libssd.so.11 dosyasının bulunmadığından kaynaklı. Bu dosyayı ilgili lib klasörüne atarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 91940
Python3 hatası veriyor
pkg install python3 yazdığım zamanda bu hatayı veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 91945
Başka bir freebsd ile denediğimde de bu hatayı veriyor
![]()
Çözüm varsa cevaplarsanız sevinirim
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 6,905
- DevLira
- 0
pkg install python3 yükle src build girersin bendede aynı hataları verdi
- Konular
- 105
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,747
- DevLira
- 0
----BULDUGUM SORUNLAR----
Full yang var ama sıfırlanıyor para
Simyaya ametist sınıfı eklenmiş ama calısmıyor simyaları takınca tooltip gözükmüyor oniks ve ametist sınıfı sıkıntılı ametist tamamen bozuk.
Kostüm envanterinde aura gözükmüyor ekli değil soketlerde sanırım.
Lycan kaldırılmış gözüküyor ama sadece pythondan sanırım tamamen kaldırmak lazım
Simyaya ametist sınıfı eklenmiş ama calısmıyor simyaları takınca tooltip gözükmüyor oniks ve ametist sınıfı sıkıntılı ametist tamamen bozuk.
Lycan kaldırılmış gözüküyor ama sadece pythondan sanırım tamamen kaldırmak lazım
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,340
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 2,092
- DevLira
- 47
en son denediğimde fullyang sıfırlanmıyordu simya tooltipi sorunu var evet çözdüm onu fakat burda paylaşmayacağım ve lycanı sadece python taraflı kaldırdık ametisti ben eklemedim onun hakkında bişey demeyeceğim ama en son çalışıyordu diye hatırlıyorum aurada sorun yoktu gözüküyordu sıkıntısız sadece penger aura olduğu için bir yerde değer hatası varmış galiba bakmadım ona bu yüzden auranın tek sıkıntısı emiş emdirilmiyor ve yükseltilmiyor auranın soketini kontrol edebilirsin----BULDUGUM SORUNLAR----
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...