- Konular
- 140
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 6,624
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler birazdan girip test etme sansım olacak , bu arada her filesin altına ya şura buglu kullanmayın ya söyle bok felan diyen arkdaşlar kalabalık yapmasınlar kendilerinin sahip oldugu ultra fixli filesleriyle onlara başarılar diliyorum
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9,276
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,391
- DevLira
- 74
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 168
- Online süresi
- 25d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 520
- Altın Konu
- 75
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 629
- DevLira
- 0
ben hakkımı yasal yollar ile arıyorum filese forumda ileri gelen 2 kişi birçok fix attı birçok sorunları düzelti hala da uğraşıyoruz muhatabım değilsin şikayet konusu açıcak mısın bir kere turkmmo ile tanışmadık zaten turkmmo da banlanan birisin ikincisi umrumda değil paramı iade etin 12 gün bize neler çektirdin birsürü teklif yaptın 3 kere files verdin gerek yok istediğini yap hakkında suç duyurusunda bulunuldusana fazla bile. sen iade ettiğin filesi kullanmaya muhtaç birisin. Dolabındaki herballife ürünleri karakterinide zayıflatmış.
![]()
Gelişmiş alt yapı ve Görseller kanıtlar ile birlikte Büyük Proje
Konu kapatılabilir aranan bulunduforum.turkmmo.com
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,340
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 2,092
- DevLira
- 47
avukatınıza yaptığınız şantajın kanıtlarınıda iletin size kolay gelsinben hakkımı yasal yollar ile arıyorum filese forumda ileri gelen 2 kişi birçok fix attı birçok sorunları düzelti hala da uğraşıyoruz muhatabım değilsin şikayet konusu açıcak mısın bir kere turkmmo ile tanışmadık zaten turkmmo da banlanan birisin ikincisi umrumda değil paramı iade etin 12 gün bize neler çektirdin birsürü teklif yaptın 3 kere files verdin gerek yok istediğini yap hakkında suç duyurusunda bulunuldu
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...