Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Uzun zamandır yoktum tekrar dönme kararı aldım ve size dönme şerefine ilk yaptığım sistemi paylaşıyorum iyi forumlar.
Dip: Etmeyecek değer biçmeyin yaptığınız sistemlere .
Sistemin Çalışması : Uzakta olan okçuları dibinize kadar sokar İtem ile.
Char_İtem.cpp Açılır
Kod:
case UNIQUE_ITEM_CAPE_OF_COURAGE: /// Aratılır
/// Altına Eklenir
case 72000:
AttractRanger();
break;
// Source Bu kadar
İtem Proto txt
72000 ¿ë±âÀÇ ¸ÁÅä ITEM_USE USE_SPECIAL 1 ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_PKDROP | ANTI_MYSHOP ITEM_STACKABLE | ITEM_IRREMOVABLE NONE NONE 0 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 60 20 0 0 0 0 0 0 0
İtem Names
72000 Okçular Dibimde
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Evvet
CommonDefines.h aç ve Ekle :
Kod:#define ENABLE_ATTRACT_RANGER
char_item.cpp arat:
case UNIQUE_ITEM_CAPE_OF_COURAGE:
üstüne ekle
Kod:#if defined(ENABLE_ATTRACT_RANGER) case 72000: { if (FindAffect(AFFECT_CALL_ARCHER)) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("BU_ETKI_DEVAM_EDIYOR")); return false; } AddAffect(AFFECT_CALL_ARCHER, POINT_NONE, 0, AFF_NONE, item->GetValue(0), 0, true); ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Archers can now come to you.")); item->SetCount(item->GetCount() - 1); } break; #endif
tekrar arat:
Kod:case UNIQUE_ITEM_CAPE_OF_COURAGE: case UNIQUE_ITEM_CAPE_OF_COURAGE_ORIGINAL: case REWARD_BOX_UNIQUE_ITEM_CAPE_OF_COURAGE: { AggregateMonster();
Altına Ekle:
Kod:#if defined(ENABLE_ATTRACT_RANGER) if (FindAffect(AFFECT_CALL_ARCHER)) AttractRanger(); #endif
affect.h arat:
Kod:AFFECT_QUEST_START_IDX = 1000
üstüne ekle :
Kod:#if defined(ENABLE_ATTRACT_RANGER) AFFECT_CALL_ARCHER = 757, #endif
Server Source Build Al.
Gelelim Client Source
InstanceBase.h aç ve arat:
Kod:NEW_AFFECT_QUEST_START_IDX = 1000,
Üstüne Ekle :
Kod:#if defined(ENABLE_ATTRACT_RANGER) AFFECT_CALL_ARCHER = 757, #endif
CharacterManagerModule.cpp Arat:
Kod:PyModule_AddIntConstant(poModule, "NEW_AFFECT_AUTO_SP_RECOVERY", CInstanceBase::NEW_AFFECT_AUTO_SP_RECOVERY);
Altına Ekle:
Kod:#if defined(ENABLE_ATTRACT_RANGER) PyModule_AddIntConstant(poModule, "AFFECT_CALL_ARCHER", CInstanceBase::AFFECT_CALL_ARCHER); #endif
Locale_inc.h ve ApplicationModule.cpp tarafını yapınız.
ClientSource Derleyiniz.
Root/uiAffectShower.cpp açınız ve aratınız:
Kod:if app.ENABLE_DRAGON_SOUL_SYSTEM: AFFECT_DATA_DICT[chr.NEW_AFFECT_DRAGON_SOUL_DECK1] = (localeInfo.TOOLTIP_DRAGON_SOUL_DECK1, "d:/ymir work/ui/dragonsoul/buff_ds_sky1.tga") AFFECT_DATA_DICT[chr.NEW_AFFECT_DRAGON_SOUL_DECK2] = (localeInfo.TOOLTIP_DRAGON_SOUL_DECK2, "d:/ymir work/ui/dragonsoul/buff_ds_land1.tga")
Altına Ekleyiniz:
Kod:if app.ENABLE_ATTRACT_RANGER: AFFECT_DATA_DICT[chr.AFFECT_CALL_ARCHER] = (localeInfo.TOOLTIP_AFFECT_CALL_ARCHER, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/call_archer.sub")
Bu Sub İsmi Sizde Yoktur. Ben newCommonSkill.dds'den Birtane Resim Aldım. Kendiniz Farklı İkonu Çeken Sub İsmini Kullanabilirsiniz. (Bunu Kullanmayın İkon Gözükmez)
locale_game.txt açın ve ekleyin.
TOOLTIP_AFFECT_CALL_ARCHER Bağları Çöz SNA
itemin protodan value0 kısmına süre vereceksiniz. AddAffect'in süre kısmı GetValue(0) olarak kullanıldı. İsterseniz GetValue silip saniye cinsinden sayı'da girebilirsiniz.
Sistemi Test Ettim Çalışıyor.
Peki Bu Ne İşe Yarıyor?
72000 kodlu iteme tıkladığınızda yukarıya ikon gider ve sizin itemin Value0 kısmına saniye cinsinden yazdığınız süre kadar etki orada kalır. Tekrar tıklarsanız o iteme bu etki zaten devam ediyor diye uyarı alırsınız. Ardından Cesaret Pelerini fonksiyonun altında dedik ki eğer bu etki/affect var ise bu fonksyionu çalıştır. Böylelikle o etkinin süresi boyunca cesaret pelerine tıkladığınızda okçular veya size uzaktan vuran her kim ise sizin yanınıza kadar gelecektir. Amelilik yapıp 2 tane item kullanmanıza gerek yok.
Char_item de pelerin kodunun altına yani;
case REWARD_BOX_UNIQUE_ITEM_CAPE_OF_COURAGE
İçindeki
AggregateMonster()
Altına
AttractRanger();
Eklesenizde olur bilginiz olsun ekstra nesne veya item eklemenize gerek kalmaz pelerin basınca çalışır
case UNIQUE_ITEM_CAPE_OF_COURAGE:bunu itemsiz nasıl sağlarız pelerine bağlı olması gibi
case 70057:
case REWARD_BOX_UNIQUE_ITEM_CAPE_OF_COURAGE:
AggregateMonster();
AttractRanger(); // Bunu ekle.
item->SetCount(item->GetCount()-1);
break;
Teşekkür ederim ellerine Sağlık güzel paylaşım Orjinal yapıdakiler için güzel bir Paylaşım
Paylaşım için teşekkürler
Uzun zamandır yoktum tekrar dönme kararı aldım ve size dönme şerefine ilk yaptığım sistemi paylaşıyorum iyi forumlar.
Char_İtem.cpp AçılırKod:case UNIQUE_ITEM_CAPE_OF_COURAGE: /// Aratılır /// Altına Eklenir case 72000: AttractRanger(); break; // Source Bu kadar İtem Proto txt 72000 ¿ë±âÀÇ ¸ÁÅä ITEM_USE USE_SPECIAL 1 ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_PKDROP | ANTI_MYSHOP ITEM_STACKABLE | ITEM_IRREMOVABLE NONE NONE 0 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 60 20 0 0 0 0 0 0 0 İtem Names 72000 Okçular Dibimde
Paylaşım için teşekkür ederiz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)