- Konular
- 12
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 97
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,151
- DevLira
- 24
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İyi günler bugün basitçe python ile sha256 hash değeri bulma ve bu değerin kontrolünü nasıl sağlanabileceğini göstereceğim gerekli veriler ektedir
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler
Daha Detaylı Anlatırmısınız Ben Anlamadımdaİyi günler bugün basitçe python ile sha256 hash değeri bulma ve bu değerin kontrolünü nasıl sağlanabileceğini göstereceğim gerekli veriler ektedir
Hocam herhangi bir dosyanın sha256 hash değerini hesaplıyoruz bulduğumuz değeri sha256_control.py dosyasına hash değerini ekliyoruz birde hesaplattığımız dosya adını yazıyoruz örnek amaçlı verdim eğer hash değeri eşleşirse uyarı vermeden oyuna girmesini sağlarsınız eşleşmezse yani belirlediğiniz dosyada değişiklik yaparsa oyuna giriş yapamazDaha Detaylı Anlatırmısınız Ben Anlamadımda
paylaşım için teşekkürler anlatım için teşekkürlerHocam herhangi bir dosyanın sha256 hash değerini hesaplıyoruz bulduğumuz değeri sha256_control.py dosyasına hash değerini ekliyoruz birde hesaplattığımız dosya adını yazıyoruz örnek amaçlı verdim eğer hash değeri eşleşirse uyarı vermeden oyuna girmesini sağlarsınız eşleşmezse yani belirlediğiniz dosyada değişiklik yaparsa oyuna giriş yapamaz
Rica ederim hocam sağolunpaylaşım için teşekkürler anlatım için teşekkürler
- Konular
- 58
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 5mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 537
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 4,117
- DevLira
- 15
Daha Detaylı Anlatırmısınız Ben Anlamadımdaİyi günler bugün basitçe python ile sha256 hash değeri bulma ve bu değerin kontrolünü nasıl sağlanabileceğini göstereceğim gerekli veriler ektedir
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,301
- DevLira
- 16
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 12
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 97
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,151
- DevLira
- 24
Hocam herhangi bir dosyanın sha256 hash değerini hesaplıyoruz bulduğumuz değeri sha256_control.py dosyasına hash değerini ekliyoruz birde hesaplattığımız dosya adını yazıyoruz örnek amaçlı verdim eğer hash değeri eşleşirse uyarı vermeden oyuna girmesini sağlarsınız eşleşmezse yani belirlediğiniz dosyada değişiklik yaparsa oyuna giriş yapamazDaha Detaylı Anlatırmısınız Ben Anlamadımda
- Konular
- 58
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 5mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 537
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 4,117
- DevLira
- 15
paylaşım için teşekkürler anlatım için teşekkürlerHocam herhangi bir dosyanın sha256 hash değerini hesaplıyoruz bulduğumuz değeri sha256_control.py dosyasına hash değerini ekliyoruz birde hesaplattığımız dosya adını yazıyoruz örnek amaçlı verdim eğer hash değeri eşleşirse uyarı vermeden oyuna girmesini sağlarsınız eşleşmezse yani belirlediğiniz dosyada değişiklik yaparsa oyuna giriş yapamaz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)