farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Metin2 Sha256 İle dosya kontrolü c++

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İyi günler bugün basitçe python ile sha256 hash değeri bulma ve bu değerin kontrolünü nasıl sağlanabileceğini göstereceğim gerekli veriler ektedir

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Daha Detaylı Anlatırmısınız Ben Anlamadımda
Hocam herhangi bir dosyanın sha256 hash değerini hesaplıyoruz bulduğumuz değeri sha256_control.py dosyasına hash değerini ekliyoruz birde hesaplattığımız dosya adını yazıyoruz örnek amaçlı verdim eğer hash değeri eşleşirse uyarı vermeden oyuna girmesini sağlarsınız eşleşmezse yani belirlediğiniz dosyada değişiklik yaparsa oyuna giriş yapamaz
Hocam herhangi bir dosyanın sha256 hash değerini hesaplıyoruz bulduğumuz değeri sha256_control.py dosyasına hash değerini ekliyoruz birde hesaplattığımız dosya adını yazıyoruz örnek amaçlı verdim eğer hash değeri eşleşirse uyarı vermeden oyuna girmesini sağlarsınız eşleşmezse yani belirlediğiniz dosyada değişiklik yaparsa oyuna giriş yapamaz
paylaşım için teşekkürler anlatım için teşekkürler
Daha Detaylı Anlatırmısınız Ben Anlamadımda

paylaşım için teşekkürler anlatım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri