Test5410 1
Test5410
bList 1
bList
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Cevaplandı Server geliştirme ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sipan123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 275
merhabalar. ben bi server geliştirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. bunun için nelere öğrenmem ve yapmam gerekir bilginiz varmı ?.
mesela ben k envanter sistemini yapmak istiyorum ama nasıl eklicem nasıl yapacağım bilgim yok dönüş yaparsanız sevinirim :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öncelikle Açık Kaynak Dosyaları(Source) Olan Bir Filesiniz Olması Gerekiyor.
Bu Açık Kaynak Dosyalarına C++ Programlama Dilinde Yazılmış Sistemleri Ekliyorsunuz ki, Değişimlerin Olması Filesinizi
Geliştirmiş Olduğunuz Anlamına Gelsin.

Örneğin: OfflineShop
Örneğin: K Envanteri

Eğer Programlama Dillerini Sistem Kodlayacak Kadar Bilgiye Sahipseniz Hiç Sistem Aramadan Kendiniz Kodlayabilirsiniz.
Fakat Bu Bilgiye Sahip Değilseniz Turkmmo C++/Python Bölümünden Eklemek İstediğiniz Sistemleri veya Eklentileri Bulup Ekleyebilirsiniz.
Bunun İçin Açık Kaynak Dosyalarını Biraz Tanımalısınız.

Mesela

CommonDefines.h veya Service.h veya Locale_inc.h Ne İçin Kullanılır?
DB/src Source Klasörü Ne İçin Kullanılır?
Game/src Klasörü Ne İçin Kullanılır?
ClientSource/UserInterFace Klasörü Ne İçin Kullanılır?

Bu Konular Hakkında Biraz Bilgi Sahibi Olduktan Sonra Rahatça Sistem Ekleyebileceğinizi Düşünüyorum. Tabii Bu Eklemenin Sadece C++ Tarafı Yok Python veya Mysql veya Quest/Lua Tarafıda Olabilir. O Nedenle Size Tavsiyem Öncelikle Sistem Eklemek Yerine Bu Dosyaları Tanıyınız.

Bu Yorumum Size En İyi Cevap Olduysa Lütfen En İyi Cevap Kupasını Vermeyi Unutmayın.
Çözüm
Bu Açık Kaynak Dosyalarına C++ Programlama Dilinde Yazılmış Sistemleri Ekliyorsunuz ki, Değişimlerin Olması Filesinizi

Eğer Programlama Dillerini Sistem Kodlayacak Kadar Bilgiye Sahipseniz Hiç Sistem Aramadan Kendiniz Kodlayabilirsiniz.
Fakat Bu Bilgiye Sahip Değilseniz Turkmmo C++/Python Bölümünden Eklemek İstediğiniz Sistemleri veya Eklentileri Bulup Ekleyebilirsiniz.

Mesela

Game/src Klasörü Ne İçin Kullanılır...

Mesela

Game/src Klasörü Ne İçin Kullanılır?
ClientSource/UserInterFace Klasörü Ne İçin Kullanılır?

Bu Konular Hakkında Biraz Bilgi Sahibi Olduktan Sonra Rahatça Sistem Ekleyebileceğinizi Düşünüyorum. Tabii Bu Eklemenin Sadece C++ Tarafı Yok Python veya Mysql veya Quest/Lua Tarafıda Olabilir. O Nedenle Size Tavsiyem Öncelikle Sistem Eklemek Yerine Bu Dosyaları Tanıyınız.

Bu Yorumum Size En İyi Cevap Olduysa Lütfen En İyi Cevap Kupasını Vermeyi Unutmayın.

Son düzenleme:
Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri