Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şuan İçin Güncel Sorunsuz bi Offline shop Önerisinde Bulunabilir misiniz?
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ücretlimi Aldın greatı yoksa düzenlemeri veya fixlerini kendinmi bulup çözümleyip ekleme yaptın ?great kullanıyorum item ekleme düzenleme vb şeyler aktif bir sorun yaşamadım
kendim hallettim sağdan soldan toplayarakÜcretlimi Aldın greatı yoksa düzenlemeri veya fixlerini kendinmi bulup çözümleyip ekleme yaptın ?
Greatın Güncel fixlerini Forumda paylaşmak ister misin eğer kullandığım great tam anlamıyla sorunsuz diyorsan ?kendim hallettim sağdan soldan toplayarak
İsterim fakat çok zaman oldu toparlayalı sağdaki soldaki fileslerden aldım toparladım hangisini yaptığımı cidden hatırlamıyorum 3-4k oyuncu da test ettim bir sorun cıkmadı. eğer takıldığın bir yer olursa yardımcı olurumGreatın Güncel fixlerini Forumda paylaşmak ister misin eğer kullandığım great tam anlamıyla sorunsuz diyorsan ?
Dosyaları paylaşma şansın var mı hocam?İsterim fakat çok zaman oldu toparlayalı sağdaki soldaki fileslerden aldım toparladım hangisini yaptığımı cidden hatırlamıyorum 3-4k oyuncu da test ettim bir sorun cıkmadı. eğer takıldığın bir yer olursa yardımcı olurum