[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplandı Süreli cesaret pelerini

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut2841
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Cesaret pelerinine üst üste basınca açıp kapatıyor ben süreli olmasını istiyorum mesela şuan 30 dakika sonra kapatıyor ama bu işlemi bu kadar sık yapmasını istemiyorum örneğin 10 saniye sonra tekrar açılıp veya kapatılabilsin.

1.PNG

2.PNG

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

char.h arat :

Kod:
    DWORD                m_dwLastSkillTime;

altına ekle :

Kod:
    DWORD                m_dwNextTimePelerin;

Tekrar Arat:

Kod:
    bool            IsItemLoaded() const { return m_bItemLoaded; }
    void            SetItemLoaded() { m_bItemLoaded = true; }

void            ClearItem();

Altına Ekle:

Kod:
    DWORD            GetLastNextTimePelerin() const { return m_dwNextTimePelerin; }
    void            SetLastNextTimePelerin(DWORD time) { m_dwNextTimePelerin = time; }

char_item.cpp aç ve arat:

Kod:
            case 70057:
            case REWARD_BOX_UNIQUE_ITEM_CAPE_OF_COURAGE:

Altına Ekle :

Kod:
    if (GetLastNextTimePelerin() > get_global_time()) {
        ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("You need to wait %d sec."), GetLastNextTimePelerin() - get_global_time());
        return;
    }

Tekrar Arat:

Kod:
                AggregateMonster();

Altına Ekle:

Kod:
    SetLastNextTimePelerin(get_global_time() + 15); // 15 saniye
SetLastNextTimePelerin(get_global_time() + 15); // 15 saniye

buradaki 15, 15 saniye demek orayı 5 yaparsan 5 saniye olur 60 yaparsan 1 dakika olur saniye cinsinden yazacaksın unutma.
Çözüm
Arkadaşla Biraz Zor Anlaştık Ama Günün Sonunda Ne Yapmak İstediğimizi Anladım ve Şükür Hallettik.

when 70038.use begin
altına questflag ile süre kontrolü koydum

if pc.qetqf("sure") > get_time() then
syschat("hata 5 sn bekle")
return
end

ardından pelerinin aktif olacağı if bloğu içine tekrar setqf ile süre verdim 5 sn. Bu şekilde sorun çözüldü.

Burdan kendisine selam olsun :)
tamamdır bu arada senin verdiğin kodlar 70057 kodlu pelerinde break yapıncaçalışıyor ama benim quest 70038'e yazılmış onun bilgisinide vereyim
return olmayacak return false olacak void geri dönüşü olmayan demek return da void de kullanılır ama biz bool içinde yaptığımız için doğru mu veya yanlış mı döneceğini belirtmemiz lazım benim sana verdiğim kod da return var onu return false; yap build alır.

return olmayacak return false olacak void geri dönüşü olmayan demek return da void de kullanılır ama biz bool içinde yaptığımız için doğru mu veya yanlış mı döneceğini belirtmemiz lazım benim sana verdiğim kod da return var onu return false; yap build alır.
reyis zaten çalışıyor şuan breakta, ama benim cesaret pelerinim senin verdiğin koddaki değil benim cesaret pelerinimin kodu farklı ve üzerinde quest yazılı 30 dakikada bir kullanabiliyorsun ona yapmak istiyorum onu yapamıyoruz

Arkadaşla Biraz Zor Anlaştık Ama Günün Sonunda Ne Yapmak İstediğimizi Anladım ve Şükür Hallettik.

when 70038.use begin
altına questflag ile süre kontrolü koydum

if pc.qetqf("sure") > get_time() then
syschat("hata 5 sn bekle")
return
end

ardından pelerinin aktif olacağı if bloğu içine tekrar setqf ile süre verdim 5 sn. Bu şekilde sorun çözüldü.

Burdan kendisine selam olsun :)

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri