romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Sura_head clean Serverfile TESTED!

Sura_head clean Serverfile TESTED! 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan madride
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
  • Etiketler Etiketler
    serverfile

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konu farketmeksizin yorumlarda ''Arşivimde var çöp files'' ''Hahaha yeni mi warez oldu bu çöp'' ''Bug Dolu'' ''Leak var'' ''Bu filesı geliştirenler açılışa bizi de çağırsın süprizlerimiz var :)) '' yorumlarını görüyorsan bil ki o files veya altyapı mükemmeldir.
Yorum olsun diye yorum yapma çabaları

Is the biggest bullshit. on Fliegev3 Standard.

şimdi şöyle birşey söyliyim size fileste çözemeyeceğiniz bir sorun vardı hatırladığım kadarıyla 1 güçlü beden savaşçı birde ninja sura fark etmiyor düz vuruş ile güçlü beden savaşçıya vurun sürekli otomatiğe alın diğer hesapta sizin önünüzde gözükecek fakat güçlü beden savaşçıda çok farklı yerde gözükecek sonra güçlü beden savaşçı ile 1 kere A"tuşuna yada mouse ile herhangi bir yere tıklayın yani map içinde bir yere sonra yok lan öyle bişey demeyin hoooop geçmiş olsun ninja yada hangi karekter ile vuruyorsanız onun clienti kapanıyor çözümü zor işssiz gibi oturup kodları takip ettim diyeceğim tek şey bu daha başlangıç bu files için :D kullanmayın bu arada işte çöp alt yapı dandik kullanılmaz demiyorum bir arkadaşın yorumunu gördüm fakat hatırladığım kadarıyla bu sorun vardı kullanacaklar ilk önce deneyip bunu çözsün

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri