Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Tipi ve kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapatılan Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolu açıldı

  • Konuyu başlatan oscar
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 89

oscar

son of god
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Katılım
1 May 2009
Konular
9,746
Mesajlar
20,749
Online süresi
29g 56828s
Reaksiyon Skoru
7,325
Altın Konu
211
Başarım Puanı
559
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 26 Gün
MmoLira
11,931
DevLira
18

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Tipi ve kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapatılan Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolu açıldı

Tipi ve kar yağışı nedeniyle tüm araçların geçişine kapatılan D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolu açıldı.


Tipi ve kar yağışı nedeniyle tüm araçların geçişine kapatılan D-655 Düzce- Batı Karadeniz bağlantı yolu açıldı.

Bölgede iki gündür devam eden kar yağışının yanı sıra akşam saatlerinde tipinin etkili olmasıyla bağlantı yolunda ulaşım, Boğaziçi beldesi kesiminden polis ve jandarma ekiplerince kesildi. Yolun Akçakoca sapak mevkisinden de Düzce'ye geçişlere izin verilmedi.

Karayolları Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından açıklamada, "Akçakoca-Düzce devlet yolu, tipi ve kar yağışı nedeniyle tüm araçların geçişine kapatılmıştır." denildi.

Karayolları ekipleri, güzergahta kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Tipinin etkisini yitirmesi ve yağışın hafiflemesinin ardından yol ulaşıma açıldı.

Bu arada sürücülerin ilerlemekte güçlük çektiği yolda bazı ağır tonajlı araçların kaldığı görüldü.
 
Paylaşım için teşekkürler.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst