C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı ymir work

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zalo25252
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 716

zalo25252

Silence is the most powerful scream.💫
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
147
Çözüm
31
Online süresi
1mo 19d
Reaksiyon Skoru
157
Altın Konu
1
TM Yaşı
6 Yıl 5 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
144
MmoLira
3,531
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar.
bu sysri alıyorum fakat ymir work dosya yolunu hiç bir yerde bulamadım. Karakterler de görüntü sorunu oluyor
Kullandıgım files
ve bu eksik olan mse dosyalarını nasil temin edebilirim baska packtan soksem olur mu
ymir workı.PNG

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
eğer böyle ince absürt şekilde duruyor ise başka filestan warrior.gr2 ve msm dosyalarını alabilirsin.
Yapmadan önce istersen Granny Wiever kur d diskine gerekli dosyaları oraya at gr2leri dds'leri felan warriorun bi aç bakalım gr2'de de öyle duruyor mu
Baya bir denedim fakat olmuyor. Neden yaptığını anlamadım. Konuyu çözüldü olarak isaretliyorum files kaynaklı sanırım. Ya da ben çözdemedjm
en alttaki pet karakterde görüntü bozukluğu yapmaz.
üstündeki 9013 oyun haritaya yüklüyor fakat görünmüyor ya mob_protoda ekli değil yada npc_list.txt de bu da karakterde konusunda sorun çıkarmaz.
üsttündeki efekler ile alakalı bir durum sanırım skill efekleri bunlarda görüntü bozukluğu yapmaz.
İstersen o efekleri başka fileslardan bak var mı yokmu official unpacklarden bakabilirsin bulduklarını at seninkine o dediği dizine.
en üstteki sysrler de ki karakterlerin sysrrleri değil mi? Savaşçı da bayan karakterinde düzen bozuklugu var garip şekilde duruyor. Şaman kız karkaterinde de aynı sorun var sura da da bi ninja saglam dediğim karakterlerin duruslari bir garip
bayanwarrior.PNG

Sadece bu zırhta mı yoksa tüm zırhlarda mı birde zırhsız hali nasıl duruyor?

Sadece bu zırhta mı yoksa tüm zırhlarda mı birde zırhsız hali nasıl duruyor?
zırh ile alakası yok. Zırhsız hali de öyle, karakter bi düzeliyor bi o garip hale geliyor anlamadım bir türlü. Dedimki acaba o mse eksikliginden mi kaynaklanıyor

eğer böyle ince absürt şekilde duruyor ise başka filestan warrior.gr2 ve msm dosyalarını alabilirsin.
Yapmadan önce istersen Granny Wiever kur d diskine gerekli dosyaları oraya at gr2leri dds'leri felan warriorun bi aç bakalım gr2'de de öyle duruyor mu

Baya bir denedim fakat olmuyor. Neden yaptığını anlamadım. Konuyu çözüldü olarak isaretliyorum files kaynaklı sanırım. Ya da ben çözdemedjm

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri