ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Baya bir denedim fakat olmuyor. Neden yaptığını anlamadım. Konuyu çözüldü olarak isaretliyorum files kaynaklı sanırım. Ya da ben çözdemedjmeğer böyle ince absürt şekilde duruyor ise başka filestan warrior.gr2 ve msm dosyalarını alabilirsin.
Yapmadan önce istersen Granny Wiever kur d diskine gerekli dosyaları oraya at gr2leri dds'leri felan warriorun bi aç bakalım gr2'de de öyle duruyor mu
en üstteki sysrler de ki karakterlerin sysrrleri değil mi? Savaşçı da bayan karakterinde düzen bozuklugu var garip şekilde duruyor. Şaman kız karkaterinde de aynı sorun var sura da da bi ninja saglam dediğim karakterlerin duruslari bir garipen alttaki pet karakterde görüntü bozukluğu yapmaz.
üstündeki 9013 oyun haritaya yüklüyor fakat görünmüyor ya mob_protoda ekli değil yada npc_list.txt de bu da karakterde konusunda sorun çıkarmaz.
üsttündeki efekler ile alakalı bir durum sanırım skill efekleri bunlarda görüntü bozukluğu yapmaz.
İstersen o efekleri başka fileslardan bak var mı yokmu official unpacklarden bakabilirsin bulduklarını at seninkine o dediği dizine.
zırh ile alakası yok. Zırhsız hali de öyle, karakter bi düzeliyor bi o garip hale geliyor anlamadım bir türlü. Dedimki acaba o mse eksikliginden mi kaynaklanıyorSadece bu zırhta mı yoksa tüm zırhlarda mı birde zırhsız hali nasıl duruyor?
Baya bir denedim fakat olmuyor. Neden yaptığını anlamadım. Konuyu çözüldü olarak isaretliyorum files kaynaklı sanırım. Ya da ben çözdemedjmeğer böyle ince absürt şekilde duruyor ise başka filestan warrior.gr2 ve msm dosyalarını alabilirsin.
Yapmadan önce istersen Granny Wiever kur d diskine gerekli dosyaları oraya at gr2leri dds'leri felan warriorun bi aç bakalım gr2'de de öyle duruyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?