Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
sorunu cozebılıcek varmı :?
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ezbere cevap vermedim dostum. Arkadaşa yardımın için teşekkür ederim. Daha önceden yaşamış olduğum sorunu veya cevabını bildiğim sorunlara cevap veriyorum. Orta da ezbere bir durum yok.Gram alakası yok, ki ne alaka? sorunu iyice anlamadan ezbere cevap vermeye iyi alışmışsınız.
@sinan30 Sürekli olarak yeni konu açmanıza gerek yok, gerçekten yardıma ihtiyacı olanların konularını böyle yaptığınızdan dolayı göremiyorum, lütfen bunu yapmayın. Gereken cevabı diğer forumda ki hesabımdan zaten
Sıkıntı yok ağabey.Rica ederim, @zalo25252
Şu sıralar çok fazla hazır yorum görmekten bunaldım, biraz sert tepki vermiş olabilirim kusura bakma dostum.
Dosyayı nasıl import edeceğini üst yorumlarda bende belirttim sonradan diğer arkadaşın yanlış yönlendirmeli yorum yapması abes olmuşGram alakası yok, ki ne alaka? sorunu iyice anlamadan ezbere cevap vermeye iyi alışmışsınız.
@sinan30 Sürekli olarak yeni konu açmanıza gerek yok, gerçekten yardıma ihtiyacı olanların konularını böyle yaptığınızdan dolayı göremiyorum, lütfen bunu yapmayın. Gereken cevabı diğer forumda ki hesabımdan zaten verdim.