- Katılım
- 1 May 2009
- Konular
- 9,746
- Mesajlar
- 20,749
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 29d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 7,326
- Altın Konu
- 211
- Başarım Puanı
- 559
- MmoLira
- 11,934
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yerel yazılım mağazasının rafında duran Horizons: Empire of Istaria oyunu, çarpıcı bir görünümüyle oyuncular tarafından baya ilgi topladı. Siyah bir ejderha yüzünün yakın plan çekiminin üzerine bindirilmiş açık kanatlı ejderha logosu, sağ üst köşeden tehditkar bir şekilde bakan büyük kırmızı sürüngen gözü, insan oyun kapağını alıp kontrol etmekten kendini alamıyor. Kapağın ön tarafını açtığınızda önünüze yayılmış büyük bir savaş sahnesi görürsünüz. Sahnede o kadar çok farklı varlık temsil ediliyor ki tek bir noktaya odaklanmak çok zor. Bir noktada, çarpıcı bir kadın okçu, birkaç insan savaşçıyı tehdit eden bazı ölümsüzlerin üzerine boncuk çekiyor. Sahnede en çok dikkat çeken, kesinlikle arka ayakları üzerinde yükselen devasa kırmızı ejderha, şiddetli nefes gücüyle üç ölümsüz düşmanı mahvediyor.. İç kapağın üstünde, oyunun E3 2003 Game of Show olduğunu belirten birkaç kısa alıntı basılı. Kapağın arka tarafını çevirdiğinizde ise;
"Sınırsız fırsat ve macera diyarı Istaria'ya hoş geldiniz. Burada, Yaşayan Irkları oluşturan binlerce kişiden biri olarak, Tanrıların ve Tanrıçaların gözleri önünde bir arada var olmaya çabalayacaksınız... ve sürekli tehdide karşı kendinizi savunacaksınız.
Grafik
Horizons'daki grafikler gerçekten de spektrumun her iki ucunu da kapsıyor. Oyunda kesinlikle özenle yapılmış bazı şeyler var ve karışıklıkta ortadan kaybolmuş gibi görünen başka şeyler de var. Yemyeşil vadilerden çorak çöllere ve buzla kaplı dağlara kadar isteyebileceğiniz her türlü manzara oyunda. Oyunda o kadar güzel işlenmiş alan var ki, sadece onlara bakmak ve belki bir veya iki ekran görüntüsü almaktan başka hiçbir sebep olmaksızın trek yapmaya değer. Örneğin, tavandan sarkan buz sarkıtları olan bazı güzel buz mağaraları var, bunların hepsi ışığı yansıtıyor ve kesinlikle büyüleyici görünüyor. Mağaradan çıktığınızda kendinizi buzdan bir çatı ile kaplı çanak şeklinde bir vadide buluyorsunuz. Aynı bölgeye farklı bir rota izleyecek olsaydınız, tamamen buzdan yapılmış bir köprüyü geçer ve daha önce vadiden baktığınız çatıda dururdunuz. Buzun içinden aşağı baktığınızda altınızdaki vadiyi görebilirsiniz.
Büyü animasyonları çarpıcı ve çok iyi yapılmış. Bunun mükemmel bir örneği diriltme büyüsüdür. Bir oyuncu diriltildiğinde, cesedi yerden kalkar ve etrafında dönerken, etrafta ıslık çalan rüzgarın sesleri ve vücuduna geri dönerken oyuncunun ruhundan ıstıraplı iniltiler duyulabilir. Horizon'un savaş animasyonları bu tür için tipiktir. Bu, oyuncu bir 'stil' veya özel saldırı gerçekleştirdiğinde ara sıra biraz daha gösterişli saldırı animasyonlarıyla ayrılan standart saldırı animasyonlarıdır.
Oyundaki bazı karakter animasyonlarının gerçekten korkunç göründüğünü söyleyebiliriz. İnsanlar ve Yarı Devler koştuğunda, gözlerinin önünde diz çökmeye çalışıyor gibi görünüyorlar. İşçilik sürecinin her aşaması için (erime, demircilik, madencilik vb.) ayrı bir animasyon yaratma zahmetine katlanmaları ve oyuncuların çok daha sık göreceği bir şeye daha fazla zaman ayırmamaları garip. Koşarken gözlerinin önünde diz çökmeye çalışıyormuş gibi görünmeyen yarışlar bile hala dalgalı görünüyor. Hiçbir şey yaparken kötü görünmeyen tek ırk, Dragon'dur. Görünüşe göre, oyuncuların Dragon'u ırkları olarak seçmelerine izin veren tek oyun olarak, birçok insanın bir Dragon oynamak isteyeceğini fark ettiler ve bu yarışı olabildiğince güzel göstermek istediler. Bazı silah grafikleri kesinlikle çok saçma görünüyor. Örneğin Tokmak: kafası, neredeyse oyuncunuzun gövdesi kadardır. Aklı başında kim, ucunda vücut büyüklüğünde bir demir blok olan bir şeyi yanında taşır veya daha da kötüsü sallamaya çalışır? Oyundaki çıtaların çoğu, yakın zamanda bir ağaçtan kopmuş bir ağaç dalı gibi görünüyor.
Ses
Oyundaki ses kalitesi çok iyi yapılmış. Oyuna hava katmak konusunda gerçekten çok başarılı. Hem müzik hem de ortam sesleri, karakterinizin çevresinde olup bitenlere göre değişir. Karanlık ürpertici bir ormana girerseniz, müzik ve sesler buna göre değişir. Aynı şey savaşa girdiğinizde de olur. Savaş sesleri güzel yapılmış. Büyü ses efektleri büyü grafiklerine uyuyor ve yakın dövüş sesleri inandırıcı. Oyundaki seslerle ilgili gördüğüm tek sorun, bu oyundaki seslerle ilgili bir sorun değil, genel olarak bu türdeki seslerde ve müzikte bir sorun. Oyunu bu kadar çok oynadıktan sonra yüzlerce kez aynı sesi duyuyorsunuz.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.
- Katılım
- 7 May 2010
- Konular
- 10,579
- Mesajlar
- 58,614
- Çözüm
- 219
- Online süresi
- 10mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 16,721
- Altın Konu
- 444
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 691
- MmoLira
- 19,925
- DevLira
- 601
Paylaşım için teşekkürler.
- Katılım
- 3 Eki 2017
- Konular
- 1,673
- Mesajlar
- 18,445
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 19
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 25
Altın Konu
Philips Fidelio L3 Kulaklık İncelemesi
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 10




