bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GM Olmak İstiyorum Metin2 TR de görev almış GM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vakur-kral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 751
  • Etiketler Etiketler
    #metin2

vakur-kral

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
5h 8m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 4 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
93
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, Oyun bilgim ve tercübelerim ile sizlere katkı sağlayacağımı düşünüyorum 7/24 DISCORD üzerinden yazabilirsiniz dönüş yapabilirim

KİŞİSEL BİLGİLERİM.
:flame: ★Adınız : Berkin
:flame: ★Soyadınız : Arman
:flame: ★Yaşınız : 26
:flame: ★Yaşadığınız Yer :İzmir
:flame: ★Daha Önceki Tecrübeniz : Metin2 TR de 1.5 sene pvp sunucularında 6 sene
:flame: ★Günlük Online Süreniz :【 4 6 Saat】
:flame: ★Özellikleriniz : GAMEMASTER GAMEADMİN DEVELOPER

2: DISCORD : Rulins4735 #5022

Demek TR vaow Teyo Emi yada Namık Kemali tanıyor musunuz onlarda TR efsanevi kadrosundaydı

Gerekli resim ve videolarım mevcut gereksiz yorum yapmayalım
ben kötü bir yorum yapmadım ki konuyu da kötülemedim tanıdıklarım Namık Kemal ve Teyo emi de gm takımında olduğunu söylediler bana neresi kötü yorum kanıtları ekler misiniz konuşmaya TR discordunda hesab sonra forumundaki Nickiniz nedir bunları paylaşın pek inandırıcı gelmedi bana

ben kötü bir yorum yapmadım ki konuyu da kötülemedim tanıdıklarım Namık Kemal ve Teyo emi de gm takımında olduğunu söylediler bana neresi kötü yorum kanıtları ekler misiniz konuşmaya TR discordunda hesab sonra forumundaki Nickiniz nedir bunları paylaşın pek inandırıcı gelmedi bana
Merhaba, bu kategoride konu açan üyemiz/üyelerimiz özellikle altını çizerek söylemem gerekirse sizleri veya konu ile alakası olmayıp yorum yapan üyelerimizi yaptığı işler hakkında inandırmayı veya inandırmaya çalışması söz konusu olmaz ve olamaz. Eğer ki; Bir iş birliği içerisinde olacaksanız bu o zaman sizi ilgilendirebilir ve gerekli deneyim, tecrübe, iş ahlakı ve ekip olabilme gibi becerilerini önceden görebilmek adına. Lakin bu durumda değilseniz neden size bu bilgilerini veya tecrübelerini kanıtlama çabasında bulunsun. Konu ile bağlantınız veya kişi ile iş birliğiniz olmayacak ise konu sahibini irdelemeyin.

İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri