Knight Online Proxy İhtiyacı

kobra852

Level 1
Konular
11
Online süresi
3854s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
78
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 25 Gün
MmoLira
194
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Knight Online Proxy ihtiyacı mevcut kopma olmayan sıfır sıkıntı proxy lazım

Knight Online Proxy ihtiyacınızı çözücek tek bi firma var Sıfır kopma şekilde 15 aydır tüm clan buradan alıyoruz kesinlikle öneririm bakabilirsin

Son düzenleme:
Knight Online'de yıllardır kullandığımız proxyleri Türkiye'nin tek resmi proxy sağlayıcısı Proxynet'den alıyoruz. sayfasında hangi proxy türünü servis ettikleri yazıyor, biz knight grubumuz olarak kullanıyoruz.

Proxylerinin hızları öyle diğer sitedekiler gibi inip çıkmıyor, hızları sürekli sabit ping değerleri düşük. Bunun sebebini sorduğumda diğer siteler gibi yurtdışından alıp satmadıklarını söylediler, gerçekten de kendi altyapıları ile hizmet ediyorlar araştırdığımda öğrendim. Çok büyük Knight grupları bu siteyi kullanıyor. Sitenin arayüzü vs çok kolay üye olup otomatik sipariş geçiyorsunuz, proxyniz otomatik hemen teslim ediliyor panelden.

Daha önce Arnproxy sitesinden almıştım, sürekli kopuyordu, kullandığım kadarını kesin iade edin diyordum etmediler. Yatırdığımız paralar hep gitmişti, sonradan öğrendik yurtdışından alıp satıyorlarmış kendi altyapısı olmadığından iade etmiyorlarda.

iyidir, Türkiyenin ilk ve tek resmi proxy firması.

Vay be hala oynayan varmı

Sağol ihtiyar biz sağlam proxyden satın alıyoruz sizede tavsiye ederiz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)