emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Cevaplandı cesaret pelerini cekme sorunu

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

arkadaşlar merhaba sv de şaman da sadece kullanılmayan mor iksir yeşil iksir pelerin gibi eşyaların sorunun cözdüm ama pelerin cekme sorunu ile karşılaştım pelerin cekmiyor
itemleri karşılaştırdım bir sorun göremedim sv de 6 7 tane pelerin var hepsini denedim hepsinde aynı sorun mevcut yardımcı olabilicek varmıdır ?

1674901894013.png

item proto mysql daki de b

txtden çekiyorsa verileri dbden yapacağınız değişiklikler fayda etmeyecektir. Şimdi öncelikle şunu söylemek istiyorum.

Siz filesi ilk kurduğunuzda cesaret pelerini çalışıyor muydu ve sonradan çalışmamaya mı başladı? Çünkü metin2’nin çok eskiden beri var olan bir nesnesi siz bozmadığınız sürece(genel anlamda) çalışmamazlık yapmaz. Mesela açık kaynak dosyalarından yanlışlıkla char_item.cpp deki çağırdığı fonksiyonu silmiş olabilirsiniz. (Yanlış hatırlamıyorsam hiçbir agüman almayan AggrMonsterFunc() gibi birşeydi. )

ilk filesi kurdugumda calışıyordu db den degişiklik yaptım dogrudur sonra gagem.tar.gz den aldıgım sıfır dosya ile degiştirip dump proto dan kapatıp locale attım tekrar calışmadı navicat tan da oynama yaptım oda dogrudur

Çok basit bir işlem 70038 aratın char_item.cpp de çıkan mesela

case 70038:

Bunun altına chatpacket ekleyin nasıl bi tanımlama alıyor bilmiyorum şuan charpacketin başına onu koyun sonrasında içine yazı yazın build edin ve eski game ile değiştirin rebopt atın oyunu açın ve 70038 kodlu isteme tıklayın altta chatpacket içine yazdığınız yazı çıkacak mı kontrol edin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri