TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Cevaplandı cesaret pelerini cekme sorunu

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

arkadaşlar merhaba sv de şaman da sadece kullanılmayan mor iksir yeşil iksir pelerin gibi eşyaların sorunun cözdüm ama pelerin cekme sorunu ile karşılaştım pelerin cekmiyor
itemleri karşılaştırdım bir sorun göremedim sv de 6 7 tane pelerin var hepsini denedim hepsinde aynı sorun mevcut yardımcı olabilicek varmıdır ?

herşey fielsime ait , pelerin ise şaman karakteri sadece iksir vs kullanamıyordu flag ını degiştirdim pelerinlerde mob dan düştügü zaman üst üste gelmiyordu onu araştırdım db den item proto dan düzeltildigin yazmışalar kişinin dedigi gibi bire bir yaptım bu hale geldi :/

herşey fielsime ait , pelerin ise şaman karakteri sadece iksir vs kullanamıyordu flag ını degiştirdim pelerinlerde mob dan düştügü zaman üst üste gelmiyordu onu araştırdım db den item proto dan düzeltildigin yazmışalar kişinin dedigi gibi bire bir yaptım bu hale geldi :/
Tamamdır siz şimdi protonuzu eski hale getirin yaptığınız değişiklikleri eski çalışır hale getirin şamanın neden kullanamadığı hakkında cevaplar verelim. Bunu yapabilir misiniz?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri