HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ultimate Marvel vs Capcom 3 oyunu için bilgisayarınız destekliyor mu sorusuna ideal sistem gereksinimleri ile yanıt veriyoruz. Bu oyunu oynamak için yüksek donanımlı bir bilgisayara ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum. Minimum ayarlarda oynayabilmek için Core 2 Duo E4600 2.4GHz yeterli oluyor. Ayrıca 2 GB Ram ve Windows 7 ve üzeri işletim sisteminizin olduğunu düşünürsek.
Eğer oyunu yüksek ayarlarda yani, yüksek grafikler ve hızlı bir şekilde oynayabilmek için gerekli olan sistem gereksinimleri ise 4 GB Ram ve Core 2 Quad Q6700 2.66GHz işlemci yeterli oluyor.
Oyunun konusu: Ultimate Marvel Vs Capcom 3 komple MvC3 paketi. Özgür 3 v 3 tag savaş mücadele oyununu tümüyle yayınlanan DLC’yi birleştirir ve PC’de tam 1080p ve 60 FPS desteği ile yükseltir.
Eğer oyunu yüksek ayarlarda yani, yüksek grafikler ve hızlı bir şekilde oynayabilmek için gerekli olan sistem gereksinimleri ise 4 GB Ram ve Core 2 Quad Q6700 2.66GHz işlemci yeterli oluyor.
Oyunun konusu: Ultimate Marvel Vs Capcom 3 komple MvC3 paketi. Özgür 3 v 3 tag savaş mücadele oyununu tümüyle yayınlanan DLC’yi birleştirir ve PC’de tam 1080p ve 60 FPS desteği ile yükseltir.
Minimum Sistem Gereksinimleri
- İşlemci: Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz ya da AMD Athlon II X3 440
- Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 260 v3 ya da AMD Radeon HD 6790
- Ram: 2 GB
- İşletim sistemi: Windows 7, 32 bit
- Direct X: 9
- Gereken boş disk alanı: 16 GB
İdeal Sistem Gereksinimleri
- İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz ya da AMD Athlon X4 740
- Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 560 ya da AMD Radeon HD 7790
- Ram: 4 GB
- İşletim sistemi: Windows 7, 64 bit
- Direct X: 9
- Gereken boş disk alanı: 16 GB
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)