xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Cevaplandı Freebsd 12 ve Üzeri Mysql 5.6 Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mordekai12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 645

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar Forumdaki Freebsd12x mysql 5.6 virtualbox ile kurulum yapıyorum sorunsuz kuruluyor ifconfig ile ip alıyorum 192.168.1.100 gösteriyor putty ile bağlanmaya çalışıyorum fakat bağlantı sağlamıyor yardımcı olabilecek varmı

Eğer putty ile bağlantı sağlayamıyorsanız, ilk olarak VirtualBox ortamınızda MySQL sunucusunun açık olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca, MySQL sunucusunun IP adresinin doğru olduğunu ve ağ yapılandırmasının doğru yapıldığını kontrol etmelisiniz. Eğer IP adresi doğruysa ve ağ yapılandırması doğru ise, MySQL sunucusunun firewall ayarlarını kontrol etmelisiniz ve gerekirse firewall ayarlarını yapılandırmalısınız. Ayrıca, putty'de doğru IP adresini ve bağlantı noktasını (varsayılan olarak 3306) girdiğinizden emin olmalısınız. Eğer hala bağlantı sağlayamıyorsanız, sistem veya ağ günlüklerini inceleyerek sorunun nedenini tespit etmeye çalışabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri