Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

KOD İLE BULDUĞUM (GM-GARAJ) MAPINI FİLEZİLLA DA BULAMIYORUM

cexo011

Level 1
Üye
Konular
6
Online süresi
1g 65376s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
22
TM Yaşı
4 Yıl 5 Ay 11 Gün
MmoLira
124
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

çok araştırmama rağmen 900 100 kordinatlı gm garj isimli mapın questini filezilla da bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer o haritaya ışınlandığınızda chatte

Bulunduğunuz harita : xx (örnek: 55)
veya
Harita İndexi : xx (örnek: 55)

Not: xx burada bir sayıdır.

Gibi yazı çıkıyor ise

Filezilladan /turkey(genellikle martysama dosyalarında germany)/map klasörüne giriniz en altta index adında dosya olacak onu açınız ve oyunda chatte yazan xx sayısını orada bulunuz. Örneğin:

55 gm_map

Sonra indexi kapatın ardından tekrar map klasörü içinde gm_map isimli klasörü bulunuz. İşte o bulduğunuz klasör bulmak istediğiniz haritanın klasörüdür.

veya

Gibi yazı çıkıyor ise

Filezilladan /turkey(genellikle martysama dosyalarında germany)/map klasörüne giriniz en altta index adında dosya olacak onu açınız ve oyunda chatte yazan xx sayısını orada bulunuz. Örneğin:

55 gm_map

Sonra indexi kapatın ardından tekrar map klasörü içinde gm_map isimli klasörü bulunuz. İşte o bulduğunuz klasör bulmak istediğiniz haritanın klasörüdür.
Yazı çıkmıyorsa

veya

Gibi yazı çıkıyor ise

55 gm_map

harita aslında sabahtan beri gözümün önündeymiş saol kral teşekkür ederim ikinci bir sorun ise regen.txt yok kendim koyup ekleyim dedim ama bos ekleyemiyorum ben bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba

Yazı çıkmıyorsa

harita aslında sabahtan beri gözümün önündeymiş saol kral teşekkür ederim ikinci bir sorun ise regen.txt yok kendim koyup ekleyim dedim ama bos ekleyemiyorum ben bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri