Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Olağanüstü bir geceydi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oscar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 133

oscar

son of god
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
9,746
Çözüm
3
Online süresi
29d 15h
Reaksiyon Skoru
7,326
Altın Konu
211
Başarım Puanı
559
MmoLira
11,934
DevLira
18
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

"Olağanüstü bir geceydi. RAW is XXX harika bir etkinlikti. Emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Söylemeliyim ki, uzun zamandır burada olmadığım için bir gün içinde kendim hakkında ve bu sektörde neler kaçırdığım veya neler kaçırmadığım hakkında daha çok şey öğrendim. Bana saygı duyulduğunu hissettim. Ne kadar özlendiğimi hissettim. İstendiğimi hissettim. Yeniden bir parçası olduğumu hissettim. Bir insan olarak kim olduğumu ve bu sektörün neyle ilgili olduğunu daha iyi anlamak için ve daha iyi bir adam olabilmek için öylece basıp gitmek istemiştim.
WWE'ye geri dönmem Hunter'la (Triple H) yaklaşık bir saat konuşmamızla başladı, bu özel bir tartışmaydı, ancak birkaç yıldır devam eden birçok sorunu çözdük ve ardından Becky Lynch'ten özür diledim. Bizzat yanına gittim ve 'Seninle bir dakika konuşabilir miyim?' dedim. Tabii falan deyince, 'Aramızdaki mesele buralara kadar geldiği için ve seni bu yüzden kırdığım için üzgünüm' dedim. Sonrasında Seth Rollins'in elini sıktım ve 'Eşinden özür diledim, lütfen beni affedin' dedim.
Az önce şöyle bir şeye de karar verdim, bilirsiniz, her şey hakkımda çıkan belgeselle birlikte geldi. Bazen kendimizi öyle şeylere kaptırıyoruz ki kim olduğumuzu, nasıl biri olduğumuzu unutuyoruz ve bu tür kırıcı şeyleri yılda defalarca kez söyleyebiliyoruz. Aslında, "The Man" telif hakkının tamamına Becky'nin ve benim dışımda dışarıdan başka birileri karar verdi. Şirket zaten en iyi kısmını toplamıştı, işin içine para girdi mi insan tuhaflaşabiliyor. Sonra Becky ve Seth'i çocuklarıyla gördüm ve düşündüm ki, 'Tanrım, bir gün Ashley de (Charlotte) onlar gibi olacak.' Gerçekten buna değmezmiş. Değmez abi. Ben artık ADAM falan değilim. Adam, insanların düşündüğü kişidir, bu lakabı gerçekten hak eden kişidir ve temelde Adam'ın kim olduğuna karar vermek için sosyal medyada birbirimizi rezil ettik."
— Ric Flair (To Be The Man Podcast)

327553811_3288008291414604_4367782914367920528_n.jpg

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri