- Konular
- 9,746
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 29d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 7,326
- Altın Konu
- 211
- Başarım Puanı
- 559
- MmoLira
- 11,934
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oğlu Tristen Nash'in vefat etmesinin üzerinden 12 hafta geçmesinden sonra Kevin Nash'in bu acıya daha fazla dayanamayarak intihar etmeyi düşündüğüyle ilgili haberler paylaşıldıktan sonra Florida'daki Volusia County Şerif Ofisi, Nash'i evinde ziyaret ederek kontrol etmiş ve Nash'in iyi olduğunu öğrenmiş, ancak bir süre rutin kontrole gelmeye devam edeceklermiş.
Bunun üzerine Kevin Nash şöyle bir açıklamada bulunmuş:
"Herkes bir nefes alsın. En büyük başa çıkma mekanizmam olan SARKAZM'ı ciddiye alıp, orantısız bir şekilde es geçmeyin. Endişelerinizi ve başkalarının hakaret etmek için mükemmel bir zaman yakalamasını takdir ediyorum. Siz TMZ ve güreş sitelerinden güncellemeler almaya devam ederken, benim bugün idmana çıkaracağım bacaklarım var."
Bunun üzerine Kevin Nash şöyle bir açıklamada bulunmuş:
"Herkes bir nefes alsın. En büyük başa çıkma mekanizmam olan SARKAZM'ı ciddiye alıp, orantısız bir şekilde es geçmeyin. Endişelerinizi ve başkalarının hakaret etmek için mükemmel bir zaman yakalamasını takdir ediyorum. Siz TMZ ve güreş sitelerinden güncellemeler almaya devam ederken, benim bugün idmana çıkaracağım bacaklarım var."