- Konular
- 71
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 24d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 2,686
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
game build olmuyor. 74 sayfa okudum soran çok cevap yok. sahip çıkmayacaksanız paylaşmayın bizimde zamanımızı almayın.
- Konular
- 24
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 217
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 5,947
- DevLira
- 43
gcc11 bir makinede denersen build alacaksın bir önceki sayfada zaten belirtim güncelleme yapmayı planlıyorum diye kaynaklar ortada derlenmiyor diye bir olay yok..game build olmuyor. 74 sayfa okudum soran çok cevap yok. sahip çıkmayacaksanız paylaşmayın bizimde zamanımızı almayın.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 17d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 4,280
- DevLira
- 21
gcc11 bir makinede denersen build alacaksın bir önceki sayfada zaten belirtim güncelleme yapmayı planlıyorum diye kaynaklar ortada derlenmiyor diye bir olay yok..
oyuna her girdiğimde level atlama efekti oluyor ve 1 levele geri dönüyor karakter
- Konular
- 0
- Online süresi
- 22h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 890
- DevLira
- 0
root@Kral Benimmmm:/usr/src/Ava2_src/Srcs/Server/game/src # gmakelinking ../game_r41034/usr/local/bin/ld: /usr/local/lib/mysql/libmysqlclient.a(client.co) : in function `send_client_reply_packet':client.c
.text+0x601c): undefined reference to `SSL_get_peer_certificate'/usr/local/bin/ld: /usr/local/lib/mysql/libmysqlclient.a(my_aes_openssl.cc. o): in function `my_aes_encrypt':my_aes_openssl.cc
.text+0x60): undefined reference to `EVP_CIPHER_iv_length'/usr/local/bin/ld: /usr/local/lib/mysql/libmysqlclient.a(my_aes_openssl. cc.o): in function `my_aes_decrypt':my_aes_openssl.cc
.text+0x224): undefined reference to `EVP_CIPHER_iv_length'/usr/local/bin/ld: /usr/local/lib/mysql/libmysqlclient.a( my_aes_openssl.cc.o): in function `my_aes_get_size':my_aes_openssl.cc
.text+0x2fe): undefined reference to `EVP_CIPHER_block_size'/usr/local/bin/ld: /usr/local/lib/mysql/libmysqlclient. a(my_aes_openssl.cc.o): in function `my_aes_needs_iv':my_aes_openssl.cc
.text+0x33a): undefined reference to `EVP_CIPHER_iv_length'collect2: error: ld returned 1 exit statusgmake: *** [Makefile:220: ../game_r41034] Error 1
.text+0x601c): undefined reference to `SSL_get_peer_certificate'/usr/local/bin/ld: /usr/local/lib/mysql/libmysqlclient.a(my_aes_openssl.cc. o): in function `my_aes_encrypt':my_aes_openssl.cc
.text+0x60): undefined reference to `EVP_CIPHER_iv_length'/usr/local/bin/ld: /usr/local/lib/mysql/libmysqlclient.a(my_aes_openssl. cc.o): in function `my_aes_decrypt':my_aes_openssl.cc
.text+0x224): undefined reference to `EVP_CIPHER_iv_length'/usr/local/bin/ld: /usr/local/lib/mysql/libmysqlclient.a( my_aes_openssl.cc.o): in function `my_aes_get_size':my_aes_openssl.cc
.text+0x2fe): undefined reference to `EVP_CIPHER_block_size'/usr/local/bin/ld: /usr/local/lib/mysql/libmysqlclient. a(my_aes_openssl.cc.o): in function `my_aes_needs_iv':my_aes_openssl.cc
.text+0x33a): undefined reference to `EVP_CIPHER_iv_length'collect2: error: ld returned 1 exit statusgmake: *** [Makefile:220: ../game_r41034] Error 1Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)