S 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Ava2 Server Files Martysama

Altın Konu Ava2 Server Files Martysama 2024-02-14

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rutil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 419
  • Görüntüleme Görüntüleme 144K
5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@MaviAy44 peki öneriniz nedir?
Dosyayı direk kullanmayın zaten söylenildiği kadarıyla oyun patladığı için paylaşılmış dosya sistem alın içinden kullanmayın dosyayı ben kurdum game db tavan yapıyor sürekli dosya hakkında başka fikri olan varsa paylaşabilir yorumlarız aramızda

Dosyayı direk kullanmayın zaten söylenildiği kadarıyla oyun patladığı için paylaşılmış dosya sistem alın içinden kullanmayın dosyayı ben kurdum game db tavan yapıyor sürekli dosya hakkında başka fikri olan varsa paylaşabilir yorumlarız aramızda
Yok tamam hocam bu okey direkt olarak zaten kullanılmaz ama geliştirmek mantıksız mı? Veya öneriniz nedir? Şu anda bunu aktif olarak geliştiriyorum aktif bir game db şişmesi görmedim ilk başlarda çok vardı belirli hataları düzeltince sorunum çözüldü.

Yok tamam hocam bu okey direkt olarak zaten kullanılmaz ama geliştirmek mantıksız mı? Veya öneriniz nedir? Şu anda bunu aktif olarak geliştiriyorum aktif bir game db şişmesi görmedim ilk başlarda çok vardı belirli hataları düzeltince sorunum çözüldü.
Oyun patladı dediler üzerinden gidip riske atma sorunlar nerden kaynaklıymış biraz bahseder misin denk gelmeyelim bi sistemde veya kullanan arkadaşların bilgisi olsun

Kullanılmayan bir çok ekli veya eksik ekli maplar mevcut indexten gereksizleri ve kullanmayacaklarınızı kapatın.
Client - Db ve Game kaynaklı bir çok warning var saçma bir şekilde %lik değer yükseltiyor. Çözdüğünüzde ciddi bir düşüş oluyor.
Oyundaki wiki de bir gariplik sezmiştim kaldırdığımda oyun biraz daha dengelendi hem değerler açısından hem de client taraflı gibi gibi şeyler. Yakında bu files üzerinden bir beta server açacağım olarak geliştirmek isteyenleri beklerim. İyi forumlar.

Toplu sandık açmayı incelemenizi tavsiye ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)