HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
pkg upgrade is not used to compile source files.yes but on this bsd on archive i cant compile why?
i know but i must instal gcc11 and i cantpkg upgrade is not used to compile source files.
The pkg support has been removed for the freebsd version you are using, so you are getting an error.i know but i must instal gcc11 and i cant
try this
https://forum.turkmmo.com/konu/3790717-freebsd-12-2-release-mysql-5-6-gcc10-enix-yazilim/
Video ile bsdyi konuya eklermisin bu vatandaşlar hala hata alıyorum diyorlar. @Enix Yazılım bsdyi başka forumdan bulduğum için konunun linkini atmadan bsd linkini attım. Bu forumda yoktu bu makina. Bilgin olsun.Eline sağlık. Teşekkürler
Konuya ekledim. TeşekkürlerVideo ile bsdyi konuya eklermisin bu vatandaşlar hala hata alıyorum diyorlar. @Enix Yazılım bsdyi başka forumdan bulduğum için konunun linkini atmadan bsd linkini attım. Bu forumda yoktu bu makina. Bilgin olsun.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)