- Konular
- 75
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 439
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 396
- DevLira
- 59
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Benim seninle alakalı ne gibi bir sorunum olabilir acaba okuduğunu anlamayan güzel kardeşim benim? sen önce bir okuduğunu idrak et ondan sonra yorum yaparsın babababa ironi yapıyormuş beyfendidostum benimle ilgili bir sorunun olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimalle yazdığım şeyi yanlış anladın.
ben zaten ironi yapıyorum ekstra olarak gerçekten sorunu var dediğim zaman sorunun nerede olduğunu bilsem zaten gider kendim çözerim oyuna girdiğin zaman biraz fonksiyonları kurcalarsan core alacaksın zaten kendin sorunları tespit edip buraya yazarsın yardımcı olurlar umarım kendimi doğru ifade ettim

- Konular
- 26
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 5mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 7,071
- DevLira
- 30
N2 Play, Ava2 ımm başka var mı? Yakında Aeldra'da vizyona girer herhalde 
Bu arada sistemler adına Burhan'a geçmiş, forum halkına hayırlı olsun. Söküp söküp elek etmeye başlayanlar olmuştur bile.

Bu arada sistemler adına Burhan'a geçmiş, forum halkına hayırlı olsun. Söküp söküp elek etmeye başlayanlar olmuştur bile.
- Konular
- 24
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 217
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 5,932
- DevLira
- 43
Rica ederim iyi kullanımlar. Efsun botu kaydet kısmıPaylaşım için teşekkür ederim
Yorumların hemen hemen hepsini okudum sorunlu falan denilmiş sorunları nedir elinde liste olan varsa paylaşabilir mi ?
İletişim :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
tamamlanacak gaya sistemi npc timeri düzeltilecek. sürekli yenile yapıyor.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)