HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yorumlarda gördüğüm kadarıyla eski files sorunlu vs denilmiş 7 ay önce açılan bir sunucunun dosyaları nasıl eski olabiliyor rica etsem beni aydınlatır mısınız
Sen salla onları recep komutanYorumlarda gördüğüm kadarıyla eski files sorunlu vs denilmiş 7 ay önce açılan bir sunucunun dosyaları nasıl eski olabiliyor rica etsem beni aydınlatır mısınız

arkadaşların zoruna gittigi için böyle cevaplar veriyorlarYorumlarda gördüğüm kadarıyla eski files sorunlu vs denilmiş 7 ay önce açılan bir sunucunun dosyaları nasıl eski olabiliyor rica etsem beni aydınlatır mısınız

İddia edilen müşteri kapanışları hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı yoksa bu sadece saçmalık mı?
fileste bi problem yok bozuk diyenlere inanmayin daha 2 hafta once aktif bi oyundu clientine kadar güncel herşeyi kullanilabilir bi filestir.
dracarys nesne marketi bile bendekiyle 1 e 1 ayni ne bozuk nede eksik herşeyi olduğu gibi duruyor hatalar her fileste olduğu gibi bundada olucaktir paylasim icin teşekkürler
dracarys nesne marketi bile bendekiyle 1 e 1 ayni ne bozuk nede eksik herşeyi olduğu gibi duruyor hatalar her fileste olduğu gibi bundada olucaktir paylasim icin teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)