- Konular
- 75
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 439
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 396
- DevLira
- 59
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Açıkları var deyip bu yorumu yazacağına, daha açık bir dille konuşarak filesin içerisinde bulunan sorunları konu altından paylaşabilirsin hem bu sayede kullanacak olan kişilerede faydan dokunmuş olur.Bu arada şaka yapıyom zannediyolar bu sefer ama gerçekten dosyalar sorunlu
- Konular
- 75
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 439
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 396
- DevLira
- 59
Noldu şimdi? peşpeşe yazmanıza gerek yok biri yazınca diğeri başlıyo yazmaya hayret bişeysiniz sizi paraylamı kiralıyolar kardeşim? tek yorumla izah etseler zaten anlıyoruz milleti aptal yerine koymayı bırakın eski yada değil bu platformda illa ki birilerinin işine yarar sizin çöp dediğiniz dosyalar kullanacak olanda bi zahmet fixler zaten.Çok eski bir files diye hatırlıyorumArkadaşlar zaten uyarıyı yapmışlar
![]()
- Konular
- 9
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 36m
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 974
- DevLira
- 0
Valla reis ne zaman bi dosya paylaşılsa ya eski yada sorunlu, ben hiç sorunsuz leaksız açıksız bugsuz bir dosya paylaşıldığını görmedimNoldu şimdi? peşpeşe yazmanıza gerek yok biri yazınca diğeri başlıyo yazmaya hayret bişeysiniz sizi paraylamı kiralıyolar kardeşim? tek yorumla izah etseler zaten anlıyoruz milleti aptal yerine koymayı bırakın eski yada değil bu platformda illa ki birilerinin işine yarar sizin çöp dediğiniz dosyalar kullanacak olanda bi zahmet fixler zaten.

- Konular
- 75
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 439
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 396
- DevLira
- 59
Valla sevgili dostum açık konuşayım seninle, ben dosyaların sorunlu yada buglu olmasını da geçtim dosyaların en azından bari yorumValla reis ne zaman bi dosya paylaşılsa ya eski yada sorunlu, ben hiç sorunsuz leaksız açıksız bugsuz bir dosya paylaşıldığını görmedim![]()
yazacaksınız detaylıca şu şu sorun var bu sorun var deyin millete masal anlatır gibi ne anlatıyorlar anlamıyorum ki sorunlu deyince çözülmüyor ki sorun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)