Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Ava2 Server Files Martysama

Altın Konu Ava2 Server Files Martysama 2024-02-14

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rutil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 418
  • Görüntüleme Görüntüleme 144K
5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu arada şaka yapıyom zannediyolar bu sefer ama gerçekten dosyalar sorunlu
Açıkları var deyip bu yorumu yazacağına, daha açık bir dille konuşarak filesin içerisinde bulunan sorunları konu altından paylaşabilirsin hem bu sayede kullanacak olan kişilerede faydan dokunmuş olur.

Çok eski bir files diye hatırlıyorum :) Arkadaşlar zaten uyarıyı yapmışlar :D
Noldu şimdi? peşpeşe yazmanıza gerek yok biri yazınca diğeri başlıyo yazmaya hayret bişeysiniz sizi paraylamı kiralıyolar kardeşim? tek yorumla izah etseler zaten anlıyoruz milleti aptal yerine koymayı bırakın eski yada değil bu platformda illa ki birilerinin işine yarar sizin çöp dediğiniz dosyalar kullanacak olanda bi zahmet fixler zaten.

Noldu şimdi? peşpeşe yazmanıza gerek yok biri yazınca diğeri başlıyo yazmaya hayret bişeysiniz sizi paraylamı kiralıyolar kardeşim? tek yorumla izah etseler zaten anlıyoruz milleti aptal yerine koymayı bırakın eski yada değil bu platformda illa ki birilerinin işine yarar sizin çöp dediğiniz dosyalar kullanacak olanda bi zahmet fixler zaten.
Valla reis ne zaman bi dosya paylaşılsa ya eski yada sorunlu, ben hiç sorunsuz leaksız açıksız bugsuz bir dosya paylaşıldığını görmedim :D

@Rutil Konu için tekrardan teşekkürler :)

Konu altından yardım isteyen olursa seve seve yardım ederim bilginize.

Valla reis ne zaman bi dosya paylaşılsa ya eski yada sorunlu, ben hiç sorunsuz leaksız açıksız bugsuz bir dosya paylaşıldığını görmedim :D
Valla sevgili dostum açık konuşayım seninle, ben dosyaların sorunlu yada buglu olmasını da geçtim dosyaların en azından bari yorum
yazacaksınız detaylıca şu şu sorun var bu sorun var deyin millete masal anlatır gibi ne anlatıyorlar anlamıyorum ki sorunlu deyince çözülmüyor ki sorun:yoyo:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)