Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Triple H ile Çalışmayı seviyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oscar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 187

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

"Hunter (Triple H) ile çalışmasını, Hunter'ın profesyonel güreş için yaptıklarını seviyorum, arkadaşlar. O, benim gözümde harika birisi. WWE'den ayrılmadan önce, 'Bekle, ne oldu?' demişti ve ben de ona, 'Bilmiyorum ki sözleşmemi yenilemediler.' demiştim. Bunun üzerine, 'Hay aksi! Pekâlâ, bunu gerçekten bilmiyordum, bu yüzden çok üzgünüm! Eğer haberim olsaydı seni şirkette tutmak için çabalardım.' demişti. Gerçekten bana karşı her zaman harika davranmıştır. Fantastik işlerde yer almam için çabalamıştır.
WWE'den ayrılmadan önce bana tekrar potansiyel olarak GM olma fırsatı vermek istiyordu ve bana, 'Eğer bir daha potansiyel olarak güreşmek istersen, güreşmek için kendini rahat hissedersen sana o fırsatı da vereceğim.' diyordu ve bana WWE ringlerinde tekrar güreşebilmem için açık kapı bırakmıştı. Sahip olduğum herhangi bir x fikri konusunda bana karşı daima çok açık ve saygılıydı."
— Saraya Jade Bevis (Metro UK)

323913618_1665960040505155_4913861568477999898_n.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri