WWE'nin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'na satıldığına dair söylentilerin gerçeği yansıtmadığı söyleniliyor.
Serbest gazeteci Jon Alba paylaşmış olduğu yeni bir güncellemede şunları söylemiş:
"Eh, sonunda çok daha sağlam bilgiler edindim. Durum hakkında bilgisi olan üst düzey bir WWE kaynağı bana şu anda olası bir satış veya satış anlaşmasıyla ilgili haberlerin "baştan aşağı yalan" olduğunu söyledi.
Ayrıca son 10 dakika içinde birden fazla şirketten birkaç güreşçiyle konuştum ve hepsi bana Stephanie McMahon'ın istifa haberinden duyduğu endişeyi dile getirdi. Onlardan gelen genel fikir birliği, bunun tüm çalışanlar için kötü bir haber olduğu yönünde. Kimse Vince McMahon'ın yeniden başkan seçilmesinden ve ipleri eline almasından memnun değil. Vince'in geri dönmesiyle birlikte personel ve yetenekler arasında gelecekle ilgili inanılmaz bir endişe oluşmuş durumda."
BT Sport ve The Ringer editörü Ariel Helwani:
"Görüştüğüm önemli kaynaklar, dün gece gündemi sarsan haberlerin aksine, şu anda WWE'nin Suudi Arabistan'ın Kamu Yatırım Fonu'na veya herhangi bir kuruluşa satılması için herhangi bir anlaşma yapılmadığını söylüyor. Şirketin hâlâ tüm seçenekleri araştırdığı ve yatırım tavsiyeleri aldığı belirtildi. Satış işlemleri henüz gelişme aşamasında. Anlaşmaya varıldığına, WWE'nin Suudi Arabistan'a satıldığını belirttiğiniz orijinal tweetlerinizi silmeniz gerektiğini belirtmekte fayda var çünkü henüz ortada fol yok yumurta yok arkadaşlar."