romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Darkbey - Durablee MHMS V2 PHP7.4 Full Improved System(Geliştirilmiş Panel) 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkbey42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 222
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
4.67 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler birçok kişi belli panel sistemlerine panel vermeden güzel şekilde kullanabilicek kendim paytr ödeme sistemini de entegre ettim isterseniz paylaşabilirim konuya eklersiniz ancak birkaç aklıma takılan sorun var tüm js dosyalarını taradım css baktım bu script tamamen açık kaynak kodlu ancak Gateway Timeout hatası aldım kodlarını kontrol etmeniz gerekmektedir. Herhangi bir dosyanın çalışması bu kadar uzun sürmez, 1-2 saniyede sonuçlanması gerekir. Dışardan veri çekiyorsa çektiği sitelerde yavaşlık olabilir veya arka planda birçok işlem yapıyor olabilir, dosyayı optimize ederek sorunu çözebiliriz diye düşünüyorum acaba dışarıdan veri mi çekiyor yoksa sorun nedir ?
ayrıca plesk ve cpanel 7.4 stabil çalışmakta.

Paylaşım için teşekkürler

beyaz ekran sorunu alıyorum

Eline emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler

@darkbey42 plesk panelde çalışmadı cpanel kurdum .htaccess dosyasında düzenleme yaptım ve php-firewall klasörünü silerekten anca kurabildim cpanele 500 http hatası veriyor neyse bunları düzeltikten sonra kayıt olunmuyor teknik sorun diyor giriş yapılmıyor böyle kalıyo ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri