Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Basit TP Botu ve Source

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

63lider63

Level 2
Fahri Üye
Konular
16
Online süresi
9d 20h
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 14 Gün
Başarım Puanı
65
MmoLira
939
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba dostum merhaba arkadaşım veya merhaba benden nefret eden can dostum uzun zamandır yokum evet neden yokum konusuna gelirsekte sadece sıkıldım biraz hava almaya veya uzak durmaya ihtiyacım vardı böylesi daha iyi discord adresimi kapatım youtube hesabımıda aynı şekilde şuanlık geri dönermiyim cevabı hayır henüz degil fakat ara ara bu şekilde güzelikler yaparım unutmadım yani aklımdasınız :) her neyse bugün sizlerle elimde uzun zamandır duran basit sıradan bi okadarda kulanışlı tp botunu paylaşıyorun bu paylaşımım kimisini çok mutlu edicek kimisini ise çok sinir herzaman dedigim gibi hiç bir zaman arkamdan konuşmayın varsa bir sorununuz yüzüme gelin konuşun o birşeyler yapa bildiklerini sanan Arkadaşlara bu mesajım ben hep burdayım hepte burdaydım her neyse sources saadece ve öz incelerseniz anlarsınız zaten adresleri yazacagınız yerleri belirtim zaten bu günlerde daha çok şey paylaşıcagım fakat bu paylaşacaklarım şeyleri biliyorumki kimisi kendini zeki sanıp saatacak veya ben buldum diye saga sola haykıracak fakat sorun yok amacımız herzaman birşeyler sunmak kimin yaptıgı yada gösterdigi muama kısa süre sonra metinin adresine saldırmayı nasıl yapacagınızı gösterecegim istek olursa tabi dedigim gibi uzun zamandır mt2 elimi sürmüyorum videoda gösterdigim sunucu eski olabilir onunda sebebi inik oldugundan onun üzerinden örnek gösterdim istediginiz sunucuda Player xyz Mob yani metin xyz bulup adresleri sorucese yazıp kulana bilirsiniz bu arada Auto attack gibi çogu hatta tüm mt2 sunucularında kulana bileceginiz işinize yarayacak adresleri verecegim sorun yok adresler fix yiyip yememesi dert degil ugraşa biliyorlarsa buyursunlar ugraşsınlar benimle her neyse lafı daha fazla uzatmıyacagım kendinize iyi bakın Sağlıcakla kalın hep hür kalın tekrardan görüşme dilegiyle.
bu arada Uriel sen nasılsın hal hatrını sormadan bittirmek istemedim çöze bildin umarım metin adresine nasıl yönlendirdigimi hatırladınmı beni videosunu atım hane dedin bana 30 dk 1 saatlik video çek diye bende sana demiştim işim gücüm yok senin için oturup 1 saat videomu çekicem diye hane senin koruman 30 dk 1 saat çalışan botlardamı aktif olarak koruma saglıyor demiştim ha işte o benim seni çok eskiden tanıyan biriyim sende beni çok iyi tanıyorsunda ama eski takma adımı bilmiyorsun umarım dürüst işler yapmaya başlamısındır düzelmişsindir özelikle helal para yemeyi!

BOT TEST VİDEOSU VE AÇIKLAMA
SORUCES
VT
DİSCORD:
DATA123#0103
BEN : ZED0X0 BEN,DATA123
TÜM SUNUCULARDA AUTO ATTACK ADRESİ :DINPUT8.dll+30290

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

kimse sana yardım etmiyor diye bunu yapman şart değildi
1-forumdaki hile paylaşımlarının altına artık yorum yazma anladık bot satıcısısın ve paylaşılmasını istemiyorsun
2-forumda ben developerim havalarından da çık artık 3-5 satırlık c# bilginle havandan geçilmiyor
3-botla ilgili bilgileri kimden öğrendiğinide biliyoruz o yüzden herşeyi kendin yapmışsın gibi dolaşma etrafta

NOT : Bir tane videonun altında gördüm adama hileyi nasıl yaptığını ve sana öğretmesini söylüyordun burda mesele adama sorman değil eskiden birinin sana öğretmesi için twerk bile atacağın bilgileri bugün sırf sen öğrendin diye paylaşılmasını istemiyorsun

BU YAZIYI OKUYANLAR AZ ÇOK KARAKTERİN HAKKINDA BİLGİ SAHIBİ OLMUŞTUR UMARIM SENDE KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERİRSİN ÇÜNKÜ ÇOK İTİCİSİN BE KARDEŞİM
Selamlar,

Paylaşım için teşekkürler. Metinlerin pointer ve offset bulunması ile ilgili de paylaşımınız olacak mı acaba ?
oyunu aç > cheat engine aç > sonra cheat engine den stringlere gel noclip string i cinst sonra noclip bul pointernden 4 , 4 geri gel
x y z adreslerini al y adresimizden bulucagız simdi y adresimizi al sonra debug at sonra not : metin mapinde bulunman gerekiyor metinler genelde xmm0 dır adrese find out what addresses de ordaki tüm adresler metin y adresleri bulduktan sonra 0,8,4 bu adresleri pointernden cıkart metin adreslerini alıcaksın Discord : LunaValerie#2055
Paylaşım için teşekkürler.Ellerine sağlık.

Paylaşım için teşekkürler. Not defterinden açıklama yazarak videoya girişinizden, uzun süredir burada olmadığınız belli. :D
insanlarla sesli veya not defterinle anlaşa biliyoruz sesli videolar atınca ne degişti :) önemli olan verilen mesaj yazılı veya sesli sunulması degil şayet bana göre öyle :) iyi günler rica ederim
kral cheat engine program linki atar mısın

Paylaşım için teşekkürler. Not defterinden açıklama yazarak videoya girişinizden, uzun süredir burada olmadığınız belli. :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri