Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Tasarım aramakta zorlanıyorsan, işte kolay çözüm; yapay zeka! ✨

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunaytuqcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

tunaytuqcu

' Turkmmo Team Since 2014 '
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
90
Çözüm
1
Online süresi
21d 20h
Reaksiyon Skoru
306
Altın Konu
2
TM Yaşı
11 Yıl 7 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
179
MmoLira
6,415
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba;

Site site gezip, istediğiniz tarzda tasarımları bulmakta zorlananlar için geliştirilmiş
bir discord botu yazmışlar.

Bu bot ne işe yarar?

Bu bot sizin istediğiniz anahtar kelimelerinizi kullanıp, bir tasarım oluşturur.

Discord'da (Global)
m.png
kanalına katılıp herhangi bir komut odasına girerek aşağıdaki adımları izleyerek sizde kullanabilirsiniz.

Adım 1 ; Kanala katıldıktan sonra "herhangi bir komut kanalına
k.png
" tıklayın.

Adım 2 ; Chat bölümüne ilk olarak " /imagine " kodunu yazdıktan sonra, aramak istediğiniz şeyin anahtar kelimelerini " ingilizce " olarak yazıp enterleyin.

g.png

Adım 3 ; Bot otomatik olarak sizin verdiğiniz kelimelerle tasarımları oluşturmaya başlıyor ve 4 varyasyon çıkarıyor. Ortalama 1-2 dakika içerisinde tasarımı oluşturuyor.

gg.png

Bu şekilde isteğiniz tarzda tasarımları ücretsiz şekilde yaptırabilirsiniz.

Not: Ücretli bölümü varmış galiba onu ayrıca discord yetkililerinden öğrenebiliyorsunuz.

Eğer işinize yaradıysa bir teşekkürü hor görmeyin. ;)

Ekli dosyalar

• LEVAS_a_samurai_in_gold_armor_376c22e1-2921-4d89-a1d9-516fe7933cce.png
    LEVAS_a_samurai_in_gold_armor_376c22e1-2921-4d89-a1d9-516fe7933cce.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 0

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Herkese merhaba;

Site site gezip, istediğiniz tarzda tasarımları bulmakta zorlananlar için geliştirilmiş

Bu bot ne işe yarar?

Bu bot sizin istediğiniz anahtar kelimelerinizi kullanıp, bir tasarım oluşturur.

Discord'da Öğeyi görmek için üye olmalısınız. (Global) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. kanalına katılıp herhangi bir komut odasına girerek aşağıdaki adımları izleyerek sizde kullanabilirsiniz.

Adım 1 ; Kanala katıldıktan sonra "herhangi bir komut kanalına Öğeyi görmek için üye olmalısınız." tıklayın.

Adım 2 ; Chat bölümüne ilk olarak " /imagine " kodunu yazdıktan sonra, aramak istediğiniz şeyin anahtar kelimelerini " ingilizce " olarak yazıp enterleyin.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Adım 3 ; Bot otomatik olarak sizin verdiğiniz kelimelerle tasarımları oluşturmaya başlıyor ve 4 varyasyon çıkarıyor. Ortalama 1-2 dakika içerisinde tasarımı oluşturuyor.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Not: Ücretli bölümü varmış galiba onu ayrıca discord yetkililerinden öğrenebiliyorsunuz.

Paylaşım için teşekkürler.
Gayet başarılı bir bot denemelisiniz. :)

Herkese merhaba;

Bu bot ne işe yarar?

Discord'da (Global) Ekli dosyayı görüntüle 89451 kanalına katılıp herhangi bir komut odasına girerek aşağıdaki adımları izleyerek sizde kullanabilirsiniz.

Adım 1 ; Kanala katıldıktan sonra "herhangi bir komut kanalına Ekli dosyayı görüntüle 89450" tıklayın.

Ekli dosyayı görüntüle 89452

Ekli dosyayı görüntüle 89455

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler ilgimi çekti :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri