farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 Mühür Giyme

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Serverimde Bişey Farkettim Asker At Bineğinde İn Bin İn Bin Yapabiliyorum Ama Mühürlü Olan Bineklerde Sadece İne Biliyorum Binme İşlemini Elle Yaıyorum Normal At Gibi Oyuncuların Farmda Daha Rahat Edebilmeleri İçin CTRL+G Tuşunu atamam lazım

video :

Merhaba Serverimde Bişey Farkettim Asker At Bineğinde İn Bin İn Bin Yapabiliyorum Ama Mühürlü Olan Bineklerde Sadece İne Biliyorum Binme İşlemini Elle Yaıyorum Normal At Gibi Oyuncuların Farmda Daha Rahat Edebilmeleri İçin CTRL+G Tuşunu atamam lazım

video :

Root dosyasınızı epack32 yardımı ile açın. Açtıktan sonra game.py bulup notepad++ yardımı ile açın.
Dosyayı açtıktan sonra CTRL + F yardımı ile def AutoChatDecline aratıp hemen altına size vereceğim kodu ekleyin.

KOD İÇİN TIKLAYIN

71 ile başlayan satıları kendinize göre düzenleyebilirsiniz. İşlemler bittiği zaman kapatıp oyuna entegre edin.

Son düzenleme:
Root dosyasınızı epack32 yardımı ile açın. Açtıktan sonra game.py bulup notepad++ yardımı ile açın.
Dosyayı açtıktan sonra CTRL + F yardımı ile def AutoChatDecline aratıp hemen altına size vereceğim kodu ekleyin.

KOD İÇİN TIKLAYIN

71 ile başlayan satıları kendinize göre düzenleyebilirsiniz. İşlemler bittiği zaman kapatıp oyuna entegre edin.
game.py Açıyorum AutoChatDecline aratıyorum bir sonuç bulamıyor

game.py Açıyorum AutoChatDecline aratıyorum bir sonuç bulamıyor
PressHKey aratıp altına veyahut üstüne ekleyebilirsiniz.
resim_2023-01-10_172130834.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri