Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Toplu Sistemler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Larry Watterson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 77
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

paylaşım için teşekkürler..

Geçmiş olsun fakat linklerde sıkıntı var bakma şansın varmı

Title sisteminde bonuslar işlemiyor.

Selamlar, fino denen arkadaş ortağı aracılığı ile aldığı sistemleri kullanıp sonra da "çöp" diyerek paylaşmış, konular kapatılınca kanına dokundu sanırım sonrasında hızını alamayıp skypedan ekli olan kişilere yollamış. Bu yüzden şu an ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar çok zor durumda bıraktı beni kendisi cidden(!). Benim kimse ile bir derdim yok en son konuşmamız 2021 ortasında o zamanlar ben bugünki kadar bilgim tabii yoktu o zamanlar işi düştüğü için gayet normaldi aramız hâl hatır sorardı vesaire vesaire bunu söyleme amacım nası bi ikiyüzlü olduğunu anlayın diye. Durduk yere ne ağırına (sanırım yardım dilendiği ben de cevap vermediğim için) gittiyse tavır takınmış kelvin ile IQ seviyesi pozitif rakamlara ulaşan bu arkadaş. Final haftamdayım bu sebeple derslere çalışıyorum bunlara ayıracak pek vaktim yok aşağıya 3-5 SS bırakıyorum sistemleri de tepe tepe kullanın boss damage ranking, ronark sanırım eski versiyonlar kullanmadan önce kontrol edersiniz sistemleri, iyi forumlar.

Sistemlerden görseller:

Ekli dosyayı görüntüle 89158Ekli dosyayı görüntüle 89159
Ekli dosyayı görüntüle 89160

Ekli dosyayı görüntüle 89162Ekli dosyayı görüntüle 89164Ekli dosyayı görüntüle 89161

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için, teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri