ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Toplu Sistemler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Larry Watterson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 77
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bot kontrola üzüldüm la gitti 500 lira bilseydim beklerdim :D

Geçmiş olsun
Geçmiş olsun @Larry Watterson üzüldüm ☹️
Paylaşım için teşekkürler
Üzücü bir durum, insanların emeğinin gitmesine üzüldüm her iki taraf adına.
Sistem eklemeyi öğrenen oyun açınca sonu böyle oluyor sürekli nedense :D
@Larry Watterson Metin2 piyasasında yokum artık ancak şu piyasada drüst ve işini hakkı ile yapan tanıdğım nadir 2 insandan 1 tanesi Larry geçmiş olsun sen daha iyilerini yaparsın cansın
Paylaşım için teşekkürler. Zamanında Ronarkı Larry'den almıştım. Çok geçmiş olsun üzüldüm dostum. Ama bunların senin için cerez oldugunu bilmek de ayrı tabikide...

NOT:Ronark En son hali değildir bilginize.
Topluluğa katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.
Geçmiş olsun üzüldüm gerçekten Mustafa.

Çok efendi bir insanı ne hale getirmişsiniz ya cidden yazık ortam bozuk kansızlar dolu kardeşim yinede geçmiş olsun
hep söylemişimdir mobgamescompany adamdır. boş adamları takmaya lüzum yok. giden sistem olsun. finallerde başarılar.
Geçmiş olsun ve paylaşım için teşekkürler.
hep söylemişimdir mobgamescompany adamdır. boş adamları takmaya lüzum yok. giden sistem olsun. finallerde başarılar.

Hepinize destek ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim tek tek cevap vermeye fırsat bulamadım kusura bakmayın. Bunlar çerez şeyler para verip alanlar adına cidden üzgünüm ama maalesef bu konuda elimden bir şey gelmiyor, saygılar.

En azından senin yarın öbür gün başın sıkıştı mı gelip karşılıksız yardım rica edebileceğin birisi var. Diğerleri için bu geçerli değil, bu tarafından bak işe bir de.

En azından senin yarın öbür gün başın sıkıştı mı gelip karşılıksız yardım rica edebileceğin birisi var. Diğerleri için bu geçerli değil, bu tarafından bak işe bir de.
cimrilik yapma adama bir sistem hediye et :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri