- Konular
- 229
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 1y 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,295
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 8,366
- DevLira
- 143
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamlar, fino denen arkadaş ortağı aracılığı ile aldığı sistemleri kullanıp sonra da "çöp" diyerek paylaşmış, konular kapatılınca kanına dokundu sanırım sonrasında hızını alamayıp skypedan ekli olan kişilere yollamış. Bu yüzden şu an ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar çok zor durumda bıraktı beni kendisi cidden(!). Benim kimse ile bir derdim yok en son konuşmamız 2021 ortasında o zamanlar ben bugünki kadar bilgim tabii yoktu o zamanlar işi düştüğü için gayet normaldi aramız hâl hatır sorardı vesaire vesaire bunu söyleme amacım nası bi ikiyüzlü olduğunu anlayın diye. Durduk yere ne ağırına (sanırım yardım dilendiği ben de cevap vermediğim için) gittiyse tavır takınmış kelvin ile IQ seviyesi pozitif rakamlara ulaşan bu arkadaş. Final haftamdayım bu sebeple derslere çalışıyorum bunlara ayıracak pek vaktim yok aşağıya 3-5 SS bırakıyorum sistemleri de tepe tepe kullanın boss damage ranking, ronark sanırım eski versiyonlar kullanmadan önce kontrol edersiniz sistemleri, iyi forumlar.
Sistemlerden görseller:
Sistemlerden görseller:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Geçmiş olsunÜzücü bir durum, insanların emeğinin gitmesine üzüldüm her iki taraf adına.Sistem eklemeyi öğrenen oyun açınca sonu böyle oluyor sürekli nedense
@Larry Watterson Metin2 piyasasında yokum artık ancak şu piyasada drüst ve işini hakkı ile yapan tanıdğım nadir 2 insandan 1 tanesi Larry geçmiş olsun sen daha iyilerini yaparsın cansınPaylaşım için teşekkürler. Zamanında Ronarkı Larry'den almıştım. Çok geçmiş olsun üzüldüm dostum. Ama bunların senin için cerez oldugunu bilmek de ayrı tabikide...
NOT:Ronark En son hali değildir bilginize.Topluluğa katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.Geçmiş olsun üzüldüm gerçekten Mustafa.
Çok efendi bir insanı ne hale getirmişsiniz ya cidden yazık ortam bozuk kansızlar dolu kardeşim yinede geçmiş olsunhep söylemişimdir mobgamescompany adamdır. boş adamları takmaya lüzum yok. giden sistem olsun. finallerde başarılar.Geçmiş olsun ve paylaşım için teşekkürler.hep söylemişimdir mobgamescompany adamdır. boş adamları takmaya lüzum yok. giden sistem olsun. finallerde başarılar.bot kontrola üzüldüm la gitti 500 lira bilseydim beklerdim![]()
Hepinize destek ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim tek tek cevap vermeye fırsat bulamadım kusura bakmayın. Bunlar çerez şeyler para verip alanlar adına cidden üzgünüm ama maalesef bu konuda elimden bir şey gelmiyor, saygılar.
hep söylemişimdir mobgamescompany adamdır. boş adamları takmaya lüzum yok. giden sistem olsun. finallerde başarılar.
Çok efendi bir insanı ne hale getirmişsiniz ya cidden yazık ortam bozuk kansızlar dolu kardeşim yinede geçmiş olsun
Fingolfin 55-120 piyasasından önce saltanat tipi server filex yaparkene AÖŞLSFÖASDGÖŞLÖŞLGASDLÖŞGASDÖŞLGDAS
Virüs Total tarafımca eklendi ve konu tekrar aktif edildi.
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,430
- DevLira
- 12
ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT QWMKWQEMLKWQEMLKWEQMLKWEQMLKWEQ
- Konular
- 44
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 463
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 2,631
- DevLira
- 51
oh eline sağlik dosti 

- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,316
- DevLira
- 16
Paylaşım için teşekkürler, sistemlerin görselini ve virüs taramasını 24 saat içerisinde konuya dahil edermisiniz ?
Son düzenleme: