ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Toplu Sistemler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Larry Watterson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 77
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

daha button koymayı bilmeyen adam sistem yazıyor açan bakar zaten leş gibi kodlamalar
Ekli dosyayı görüntüle 89169
Moruk cidden ne tür bi rahatsızlığın var bilmiyorum, UI'yi 2021 ortasında senden para ile almak istedim sen kendin attın ordaki mesajın amacını PNG'nin veyahut TGA'nın her ne ise eksik olduğunu söylemeye çalıştığımı biliyorsun. O zamanlar işin düştüğü için selam verip yardım dilenip dururdun sosyal medyada gördüğünüz gibi karaktersizlik güzel bir şey değil. Yapmayın böyle şeyler her yeriniz ayrı oynuyor.
Screenshot_2.png

Geçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler

Moruk cidden ne tür bi rahatsızlığın var bilmiyorum, UI'yi 2021 ortasında senden para ile almak istedim sen kendin attın ordaki mesajın amacını PNG'nin veyahut TGA'nın her ne ise eksik olduğunu söylemeye çalıştığımı biliyorsun. O zamanlar işin düştüğü için selam verip yardım dilenip dururdun sosyal medyada gördüğünüz gibi karaktersizlik güzel bir şey değil. Yapmayın böyle şeyler her yeriniz ayrı oynuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 89176
Yalancılık kanına işlemiş farenin artık işte nereden prim kasacam diye bakıyor :D

Geçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler
rica ederim
Kötü birşey bu kin kötülük duysanızda birbirinize emeği paylaşmak hoş birşey değil kendinize yapılmış gibi hissedip karar vermelisiniz. Yorumlarda tartışmada bulunmayınız.
benim kimseye kin tuttuğum yok hocam insanların kendi tercihi
İnsanların emeğine çöp diyipte kendinin bir cacık olmamasıda gülünç bir durum paylaşım için teşekkürler
sistemleri kullanıyor zaten prim cabası başka bir şey yok
Kötü oldu geçmiş olsun dostum.
teşekkür ederim ama kötülük bir durum yok çocuk eğlendiriyoruz işte
Paylaşım için teşekkürler.
rica ederim
Paylaşım için teşekkürler, sistemlerin görselini ve virüs taramasını konuya dahil edermisiniz ?

Ekli dosyayı görüntüle 89176

ok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri