- Konular
- 229
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 1y 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,295
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 8,366
- DevLira
- 143
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Moruk cidden ne tür bi rahatsızlığın var bilmiyorum, UI'yi 2021 ortasında senden para ile almak istedim sen kendin attın ordaki mesajın amacını PNG'nin veyahut TGA'nın her ne ise eksik olduğunu söylemeye çalıştığımı biliyorsun. O zamanlar işin düştüğü için selam verip yardım dilenip dururdun sosyal medyada gördüğünüz gibi karaktersizlik güzel bir şey değil. Yapmayın böyle şeyler her yeriniz ayrı oynuyor.daha button koymayı bilmeyen adam sistem yazıyor açan bakar zaten leş gibi kodlamalar
Ekli dosyayı görüntüle 89169
- Konular
- 120
- Online süresi
- 2mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 659
- Altın Konu
- 17
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 6,729
- DevLira
- 9
Geçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,430
- DevLira
- 12
Yalancılık kanına işlemiş farenin artık işte nereden prim kasacam diye bakıyorMoruk cidden ne tür bi rahatsızlığın var bilmiyorum, UI'yi 2021 ortasında senden para ile almak istedim sen kendin attın ordaki mesajın amacını PNG'nin veyahut TGA'nın her ne ise eksik olduğunu söylemeye çalıştığımı biliyorsun. O zamanlar işin düştüğü için selam verip yardım dilenip dururdun sosyal medyada gördüğünüz gibi karaktersizlik güzel bir şey değil. Yapmayın böyle şeyler her yeriniz ayrı oynuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 89176

- Konular
- 229
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 1y 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,295
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 8,366
- DevLira
- 143
rica ederimGeçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler
benim kimseye kin tuttuğum yok hocam insanların kendi tercihiKötü birşey bu kin kötülük duysanızda birbirinize emeği paylaşmak hoş birşey değil kendinize yapılmış gibi hissedip karar vermelisiniz. Yorumlarda tartışmada bulunmayınız.
sistemleri kullanıyor zaten prim cabası başka bir şey yokİnsanların emeğine çöp diyipte kendinin bir cacık olmamasıda gülünç bir durum paylaşım için teşekkürler
teşekkür ederim ama kötülük bir durum yok çocuk eğlendiriyoruz işteKötü oldu geçmiş olsun dostum.
rica ederimPaylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler, sistemlerin görselini ve virüs taramasını konuya dahil edermisiniz ?
- Konular
- 44
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 463
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 2,631
- DevLira
- 51
Moruk cidden ne tür bi rahatsızlığın var bilmiyorum, UI'yi 2021 ortasında senden para ile almak istedim sen kendin attın ordaki mesajın amacını PNG'nin veyahut TGA'nın her ne ise eksik olduğunu söylemeye çalıştığımı biliyorsun. O zamanlar işin düştüğü için selam verip yardım dilenip dururdun sosyal medyada gördüğünüz gibi karaktersizlik güzel bir şey değil. Yapmayın böyle şeyler her yeriniz ayrı oynuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 89176
ok