Konu içeriği incelendi ve tekrardan aktif edildi, Paylaşım için teşekkürler, Virustotal taramasını ve sistemin gorselini konuya dahil edermisiniz ? @Fingolfin ✓
Son düzenleme:
Bunlar uzun süredir el altında geziyordu paylaşılması çok önemli değil de sonuçta satışta olan bir sistem bu neye göre aktif ettin onu anlamadım ? Satış yapan insanların ücretli sattığı sistemleri satmak serbest ise ben de warezliyeyim her şeyi madem serbest ?Konu içeriği incelendi ve tekrardan aktif edildi, Paylaşım için teşekkürler, Virustotal taramasını ve sistemin gorselini konuya dahil edermisiniz ? @Fingolfin ✓
Bunlar uzun süredir el altında geziyordu paylaşılması çok önemli değil de sonuçta satışta olan bir sistem bu neye göre aktif ettin onu anlamadım ? Satış yapan insanların ücretli sattığı sistemleri satmak serbest ise ben de warezliyeyim her şeyi madem serbest ?
şii ağlama.
yok abim niye ağlıyayım dedim ya bunlar zaten çoktan dolanan şeylerdi sadece serbestse paylaşalım biz de hayrına bir şeyler en azından sen de alıp kullanırsın aşlsföasşldgöasdşlgölasdgşii ağlama.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)