kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

LarryWatterson - Skill Yansıtma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sebep argo mu içeriyor ne istersem onu koyarım?
Merhaba @Fingolfin ✓ elbette dilediğiniz gibi başlık isimleri koyabilirsiniz. Eğer başlık isminde kurallara mugayır bir kelime var ise bunun cezası olur ve bu cezanın sıralı olarak bedelini ödersiniz.

Ayrıca önemle belirtmek isterim ki bu forumda asla ve asla kimseye kin, öfke vb. ark niyet duyguları beslemedim ve asla beslemem.
Başlığı değiştirmemdeki ana sebepten birtanesi o başlığı hangi duygu veya düşünce ile yazdığındır. Elbette bu forumda duygu ve düşüncelerini dilediğin gibi kullanabilirsin. Eğer bu duygu ve düşüncelerinde foruma mugayır bir durum var ise cezası olur ve bu cezanın sıralı olarak bedelini ödersiniz. Mütemadiyen biz(forum yetkilileri) bu durumu önemsiyoruz.

Çöp ne demek?

Çöp'ün 2. kelime anlamı kısaca söylemem gerekir ise işe yaramaz, pis gibi anlam ifade eder.
Kaynak : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Çöp Skill Yansıtma
İşe Yaramaz Skill Yansıtma ile aynı anlamı taşır.​

Burada birçok kişinin işine yaradığı için artık "ÇÖP" kelimesi anlamını kaybetti. Bu nedenden dolayı "ÇÖP" kelimesi kaldırıldı.​

Anlayışınız için teşekkür eder ve Forumumuzda iyi vakit geçirmenizi dilerim.​

FD2BGsdWQAwFAPd.jpg

fazla sıçramanın bedelini ağır ödedin yusufçuk ben demedimmi sana narince zıpla diye ondan sonra vay efendim neden nanik yaptılar bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri