Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Metin2 Pvp serverin sana tüm haklarını ve şartlarını sende saklı kalmasını hangi noter veriyor acaba hocam merak ettiğimden soruyorum. Filesi ile milyon kazananların bile böyle bir garantisi veya böyle tanıdıkları noter yok diye biliyorum
Varsada tanışmak isterim bizimde yaklaşık o civarlara yakın bir filesimiz varda 
Varsada tanışmak isterim bizimde yaklaşık o civarlara yakın bir filesimiz varda 
Şimdi benim çöpe attığım fileslerimi satan kişiler muhakkak size yazacaktır kendilerini iyi biliyorlar dikkat edin taklitçilere para kaptırmayın.
Tuncer sen daha düne kadar karakter kayması ne onu bilmeyen adamdın seste ben söyledim, şurada ilah gibi gezmeyi bırak artık.
Seviyorum da seni üzmek de istemiyorum ama şöyle yorumları gözünü seveyim bırak artık.
Yaa sen kimsin bana bilgi verceksin burda ego kasmayın işinize bakın sizlerle muhattap olmuyorum abisi hadi işineeeeeTuncer sen daha düne kadar karakter kayması ne onu bilmeyen adamdın seste ben söyledim, şurada ilah gibi gezmeyi bırak artık
Yaa sen kimsin bana bilgi verceksin burda ego kasmayın işinize bakın sizlerle muhattap olmuyorum abisi hadi işineeeee
Lexia discordundaki konuşmanın ses kaydı vardı galiba
Metin2 Pvp serverin sana tüm haklarını ve şartlarını sende saklı kalmasını hangi noter veriyor acaba hocam merak ettiğimden soruyorum. Filesi ile milyon kazananların bile böyle bir garantisi veya böyle tanıdıkları noter yok diye biliyorumVarsada tanışmak isterim bizimde yaklaşık o civarlara yakın bir filesimiz varda
![]()
Milyonluk filesiniz var Turkmmo da boy gösteriyorsunuz.
Enes ile patlattığınız alesta filesi mi?