Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Noterde teslim alinan files hakkinda imza atiyosun tamamen benim oluyor kardesim yarin bigun biyerde paylasilirsa hhakkinda dava acabiliyorum benim olani paylastigina dair ve bunla ilgili bir vok sikayet oluyo ne gereksiz ve sacma sapan bir insanlarsiniz hepiniz 3 un 5in pesine dusmus burda birbirinize goydiriyonuz ve sen merak ettigini bana degil git internete yaz arastir bu devirde babana guvenmicen filesi milyon kazanan adamlar sunucularin kendilerini satin almislar ihtiyaclari yok zaten 400 liraya 5 bin liraya adamlar sunucu kiralamiyo trilyonlari verip sunucuyu komple aliyo ve sen kimsinki benle alay eder gibi yardimci olmak yerine burda falan filan konusuyon ilgilenmiyorsan yazmicaksin merakini internetten gider herkes tokat atmak icin siraya gecmis sizin gibi insanlara kalkip onden 5 bin lira para mi vercez kim kime isi bitirmeden 1 lira para vermis 5bain lira atayim o yuzden gereksiz ve geveze kardesim noter onayli deme sebebimdi ama gerek kalmadi ona bile halloldu fazla icmeyin bu lilikalari kafaniz kendinizden bile güzel
Son düzenleme:
Bir ara gel berkay muhabbet edelim. Her zaman beklerim. Yüzyüze konuşalım daha samimi olur.
Edelim. Ankara'dayım.
3 mesaj ard arda yazmışsın, tek mesaj da yazabilirdin 3 kez üste çıktım