- Katılım
- 20 Eki 2017
- Konular
- 468
- Mesajlar
- 9,365
- Online süresi
- 11ay 26g
- Reaksiyon Skoru
- 8,224
- Altın Konu
- 47
- Başarım Puanı
- 326
- Yaş
- 25
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 93,242
- DevLira
- 242
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Gm şifresi derken anlayamadım
- Katılım
- 26 Eki 2021
- Konular
- 132
- Mesajlar
- 825
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- Yaş
- 28
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Gm şifresi derken anlayamadım
İşte GM hesabını çaldırırsan, bu eventflag kapalı iken kod kullanılmasın. Bu eventflagı açarsam kod kullanılabilsin.
@AScarlet
Paylaşım için teşekkür ederdim normalde ama, 2 kişinin aktif GM lik yaptığı bir oyunda bu eventflagın mantıklı bir ihtimali yok. Ulan tek kişide de yok, düşünsene her ışınlandığında gm komutunu kapattırıyorsun. GM Hesabın çalınırsa anlık önlemek için bunu kullanırsın derdim ama direkt GM hesabını kapatman daha doğru sonuç olur zaten hesaba girdiği gibi sen eventflagını çalıştırana kadar 500 tane Big Notice atar atacak olan kişi.
Quest'e bakıyorum, olum bu event flag GM karakter her girdiğinde oyuna tüm GM hesapların kodunu kapatır. Yani siz ışınlandıkça (ışınlandığınız zaman da aslında login olursunuz) tek bir GM hesabı için de yapmamışsın bunu hani.
Kullanabileceğin çözümlerden bazıları,
- Yazılımcıyım harikayım diyorsan matrix cards ın eksiklerini tamamla, Metin2 için 2 faktörlü koruma gibi bir şey bu. YMIR bu kodları yarım bırakmış, zekan yeter ise GM çarlar için bunu aktif edebilirsin.
- Yukarıdaki çözüm senin için çok zor ise, PIN kodu sistemi ekle oyununa. Korkma sonradan eklemek sorun çıkarmaz. NULL ise sormayacağı için pin kodunu sorun yaşamazsın. Hem herkese güvenlik için ek pin kodu da yaparsın. Ya da bu pin kodu olayını sadece GM hesaplar için de ayarlayabilirsin.
- IP olayını aktif et, hesaba girilen kişinin IP si izin verdiğin IP değilse otomatik GM liği iptal olur zaten. (Bak sana bir bilgi verim, navicattaki gmhost ve gmlistdeki mContactIP bölümü aslında buna yarar.) Sen de statik IP kullan ya da git proxy satın al TR lokasyon oyuna girerken o sabit ipye sahip olan Proxy'i aktif et.
- Her serverde kullandığın ID ve Şifre yi kullanma. Ya da tahmin edilmesi zor şifreler kullan.
- Güvenlik manyağı isen oyunu yönetmek için gireceğin PC normal PC den farklı da olabilir. Böylelikle bir şey indirmezsin vs virüs kapma ihtimalin de olmaz.
Ne bileyim bu çözümleri düşünemedin mi, biz mi söylememiz lazım
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Katılım
- 3 Eki 2017
- Konular
- 1,676
- Mesajlar
- 18,445
- Online süresi
- 9ay 24g
- Reaksiyon Skoru
- 8,719
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 41,544
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)
Benzer konular
- Cevaplar
- 9
- Görüntüleme
- 472
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 588