- Konular
- 1
- Online süresi
- 14554s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 8
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Yeni bir server açtık tamamen keyfi oyunu yanlız oynamak adına. Serveri satın aldık yarım yamalak bilgimizle bir şeyler yapmaya çalıştık elimizden geldiğince bu siteden ve başka sitelerden takıldığımız yerlere baktık ama bu sorunla karşılaşan yok sanırım.
Genç Kahramanlar İçin Silahlar görevini oyundan kaldırmak istedik ama görevle alakalı en ufak bir şey bulamadık files içinde. Bütün görevleri kaldırdık ama bu seferde binek görevi için Seyise gittiğimizde görevi alamadık detaylı bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi cidden 3 gündür ne kadar forum okudum video izledim ancak bununla alakalı bir şey bulamadım.
Şimdiden teşekkür ederim.
Genç Kahramanlar İçin Silahlar görevini oyundan kaldırmak istedik ama görevle alakalı en ufak bir şey bulamadık files içinde. Bütün görevleri kaldırdık ama bu seferde binek görevi için Seyise gittiğimizde görevi alamadık detaylı bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi cidden 3 gündür ne kadar forum okudum video izledim ancak bununla alakalı bir şey bulamadım.
Şimdiden teşekkür ederim.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 14554s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 8
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Sadece bu görevle bitmiyor teleportlardan geçtiğimizde yeteneklerimizin levelleri gidiyor öldükten sonra geri geliyor o şekilde bir sorun var oyunda sebebini bilen varmı acaba