emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu N2PLAY - SERVER FILES & SOURCES - MULTI-LANGUAGES - NEW GAME-PLAY LV MAX 150 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tunga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 233
  • Görüntüleme Görüntüleme 66K
  • Etiketler Etiketler
    n2play
4.83 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar indirip boşa vakit harcamayın bunu paylaşan kişi şahıs önce metin2s.... isimli siteden vip üyelikle satıyor ardından
full dosyalarını 50 euro karşılığında satıyor yani kısaca boşa vakit harcamayın adam filesi paylaşma sebebi bile altında
bu fikir varmış :) birisi 50 euro verip paylaşır yakında kullanırsınız bekleyin.
ha illede ben alırım şansa kader diyen varsa eklesin ortak alalım madem :) acıtmasın
ayrıca sistem karşılığıda takas yapabilir bu arada bu adam onuda ekleyeyim
onun sattığı dosyadan da hayır gelmez

client ve tool harici build yaptım sorunsuz yaptu buildi ama diğerlerini visual ile build yapamadım hata veriyor
yada eksik dosya var bilemedim

client tarafında Dosyalar eksik. game db auth derleniyor. farklı forumda dosyaları paylaşan kişi tam dosyalar ve kurulum için 50 euro istiyor. Boşuna indirmeyin :D

client tarafında Dosyalar eksik. game db auth derleniyor. farklı forumda dosyaları paylaşan kişi tam dosyalar ve kurulum için 50 euro istiyor. Boşuna indirmeyin :D
satın alan kişi benimle paylaşı hatta sağolsun izin de verdi sorunsuz build edebilirsem paylaşıcam direk sırf şu aditzu denen sahtekarın satışını engellemek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri