HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Seni yıllardır tanıyorum demedim zaten forumu aktif kullanan biri olarak iyi yorum oranın az olduğu için bu yorumu yaptımxD güzel olan şeye güzel derim zaten, sen benimle kaç kere hasbihal ettin de yıllardır tanıyorsun

Çer çöp doldurmuşlar. Client 2 defa eklenmiş. Hem açık hem kapalı packler var. Github reposunun dosyaları da duruyor. Temizleyip upload edeceğim.17 GB ne ya xd
sabırsızlıkla beklıyoruz vallah hakkını helal etÇer çöp doldurmuşlar. Client 2 defa eklenmiş. Hem açık hem kapalı packler var. Github reposunun dosyaları da duruyor. Temizleyip upload edeceğim.
Avrupa interneti ile indiriyorum telefondan bakınacağım dosyalara bakalım nasıl bişeymiş Paylaşım için teşekkürler Alper
Offf erkek ya avrupa interneti kullanıyo kdkasdkasdkasksfakgkasfAvrupa interneti ile indiriyorum telefondan bakınacağım dosyalara bakalım nasıl bişeymiş Paylaşım için teşekkürler Alper
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)