Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
sunucuyu kurupda video ceken bı yıgıt yokkıKırık değil. Resimlere direkt erişimi engellemiş. Sitenin tanıtım sayfasından erişebilirisn.
Sanki üstü kapalı bir gönderme hissettim. Yiğit felan deyip beni gaza getirebileceğini düşünüyorsan, çok doğru düşünüyorsunsunucuyu kurupda video ceken bı yıgıt yokkı
Yarın vakit bulursam kurmayı deniyim. 
17Gb'lik arşivi indirdim git reposu var diyince Tunga reis, ama sadece client'in git reposu var onda da sadece dosyaları eklemişler, commit history boş anlayacağınız... Boşa indirdik. @Tunga admin haklıymış... 17GB'lik dosyayı upload eden arkadaş o upload'dan sonra kör olmuş olmalı.Sanki üstü kapalı bir gönderme hissettim. Yiğit felan deyip beni gaza getirebileceğini düşünüyorsan, çok doğru düşünüyorsunYarın vakit bulursam kurmayı deniyim.
![]()
Bir ufak göz gezdirdim. O indirmeyin, çöp sf vb. laf eden arkadaşlara diyecek birşey bulamıyorum. Src'lere bakmadım ama klasörlerde 64 bit kütüphaneler var adamlar client'i 64'e çekmişler... Sadece 3.parti klasörü için bile indirilir o 17GB. DirectX güncellemişler daha neler neler. Diyeceğim indirin dursun bir köşede.
Derlemeye başladım. Sıkıntı çıkaracağa benziyor. Çok fazla değişik şey var. boost'u hunterla çektiriyorlar. Çektirmeleri yetmezmiş gibi birde libleri derliyor. Daha onu bekliyorum. bir iki hatasına kadar uğraşırım ama daha fazla uğraştırırsa sabrım yok şahsen, kütüphanelerle src'leri arşivime ekler gerisini silerim.
Edit: Server tarafını derledim. Sıra Clientte
Edit2: Client derlendi. Scriptler düzenlenmiş gibi olmayan değişkenler saçma şekilde global'e atılıyor falan. Scriptleri düzenlemişler sanki sanırım dosyalar eksik. Yarın login olmayı deneyeceğim
Son düzenleme:
gaza vermek gibi niyetimiz yok reis yanlıs anlasılmıs bılgımız yok bılgımız olsa emın ol bızde kımseden bırsey beklemeyiz atan Olursa Allah razı olsun der gecerız yınede sagol17Gb'lik arşivi indirdim git reposu var diyince Tunga reis, ama sadece client'in git reposu var onda da sadece dosyaları eklemişler, commit history boş anlayacağınız... Boşa indirdik. @Tunga admin haklıymış... 17GB'lik dosyayı upload eden arkadaş o upload'dan sonra kör olmuş olmalı.
Bir ufak göz gezdirdim. O indirmeyin, çöp sf vb. laf eden arkadaşlara diyecek birşey bulamıyorum. Src'lere bakmadım ama klasörlerde 64 bit kütüphaneler var adamlar client'i 64'e çekmişler... Sadece 3.parti klasörü için bile indirilir o 17GB. DirectX güncellemişler daha neler neler. Diyeceğim indirin dursun bir köşede.
Derlemeye başladım. Sıkıntı çıkaracağa benziyor. Çok fazla değişik şey var. boost'u hunterla çektiriyorlar. Çektirmeleri yetmezmiş gibi birde libleri derliyor. Daha onu bekliyorum. bir iki hatasına kadar uğraşırım ama daha fazla uğraştırırsa sabrım yok şahsen, kütüphanelerle src'leri arşivime ekler gerisini silerim.
Edit: Server tarafını derledim. Sıra Clientte
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)