HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tabi efendim..N2 ekibinden ayrılan geliştirici arkadaşın farklı farklı insanları hatalı oyun dosyalarıyla dolandırdığı dosyalar. 5000 Euro, 1000 Euro, 500 Euro, 300 Euro tutturabildiğine sattı arkadaş. Anon bunu farkettiğinde biraz geç olmuştu ama yapacak bir şey yok. Şuan bu dosyalar bir çok exploit ve hata içeriyor. Direkt olarak kimsenin alıp kullanmasını tavsiye etmem, gelip güncel dosyaları bana ulaşıp istemeyin lütfen.
İspat etmeye ihtiyacım yok kanallara start ver biraz oyuncu girsin %99.99 game 'leri görürsüntabi efendim..

N2 ekibinden ayrılan geliştirici arkadaşın farklı farklı insanları hatalı oyun dosyalarıyla dolandırdığı dosyalar. 5000 Euro, 1000 Euro, 500 Euro, 300 Euro tutturabildiğine sattı arkadaş. Anon bunu farkettiğinde biraz geç olmuştu ama yapacak bir şey yok. Şuan bu dosyalar bir çok exploit ve hata içeriyor. Direkt olarak kimsenin alıp kullanmasını tavsiye etmem, gelip güncel dosyaları bana ulaşıp istemeyin lütfen.
aga sende her dosya sorunlu dıyorsun ya mıllet kullanmasın ıstıyorsun yada kendınce bısıler yapmayaİspat etmeye ihtiyacım yok kanallara start ver biraz oyuncu girsin %99.99 game 'leri görürsün![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)