Cevaplandı Oto Event Drop Düşme

201179

Level 2
Konular
14
Çözüm
6
Online süresi
17d 52m
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 7 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
53
MmoLira
2,195
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, oto event drop düşme miktarlarını nasıl ayarlarım. Mesela Ayışığı Sandığı çok fazla düşüyor, nerdeyse her slottan sandık düşüyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
bu arada etkinliği questten sildikten sönra eventflag ile manuel olarak kapatın \e ile sonra tekrar açın siz etkinliği kapatmadan silmişsinizdir o nedenle
Evet kapatmadan sildim. Bu arada bilişime söyledim düşme oranlarını burdan ayarlıyormuşuz. Ama ne yaparsam yapayım rakamı aynı düşüyor.
Benim dosyalarımda ayışığı etkinliği ve buna benzer etkinlikerin yürütülmesi source taraflı. Fakat sizinki nasıl bilmiyorum.
Peki her 2 durum için konuşmak gerekirse.

Öncelikle questlerinizde moonglight ve moon veya türkçe olarak ayisigi gibi yada siz biliyorsanız o etkinlik dosyasını açın eğer quest üzerinde ise muhtemelen bunlar bir random sayı üzerinden alıyor.

örnek siz bir canavarı kestiniz ve oyun rastgele bir sayı oluşturur bu sayı sizin belirttiğiniz sayıya eşit ise veya küçük ise veya büyük ise item drop olur.

Source :

int RandomNumber = number(1 ,100);
int Ratio = 50;

if (RandomNumber < Ratio)
.....................

Quest:

local a = math.random(lower, upper)

• math.random(lower, upper) generates integer numbers between lower and upper (both inclusive).
local a = number(1, 100)

buraları kontrol ediniz.

Son düzenleme:

Ekli dosyalar

source dosyalarına ulşamam hosting files var bende etkinlik dosyasıda gönderdiklerim. Sizin yazdıklarınız yok.

Sanırım aradığım burada anlatılan.

Son düzenleme:
source dosyalarına ulşamam hosting files var bende etkinlik dosyasıda gönderdiklerim. Sizin yazdıklarınız yok.

Sanırım aradığım burada anlatılan.
dosyanızı indirdim şimdi a_ayisigi.lua dosyasına giriniz içinde

Kod:
            local sans = number(1, 150)
                if sans <= 3 then

bu üstteki kısım var.

burada local sans = number(1, 150) burayı kendinize göre ayarlayın mesela örnek veriyorum.
local sans = number(1, 100)
if sans <= 50 then
böyle yaparsam %50 olmuş olur burayı kendinize göre düzenleyin. Her kestiğinizde düşüyorsa sizin şansınıza sürekli 3 'e eşit ve küçük sayı geliyor demektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)