Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar pvm efsun nesnesi c++ kodları elinde olan varmıdır acaba ?
Files düzenlemesi yapıyorum filese yeni sistemler ekliyorum eğer elinde varsa cok memnun olurum konulara baktım fakat bulamadım
Files düzenlemesi yapıyorum filese yeni sistemler ekliyorum eğer elinde varsa cok memnun olurum konulara baktım fakat bulamadım
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
char_battle.cpp Arat:
Kod:switch (type) { case EDamageType::DAMAGE_TYPE_NORMAL: case EDamageType::DAMAGE_TYPE_NORMAL_RANGE: if (pAttacker) { if (pAttacker->GetPoint(POINT_NORMAL_HIT_DAMAGE_BONUS)) dam = dam * (100 + pAttacker->GetPoint(POINT_NORMAL_HIT_DAMAGE_BONUS)) / 100; }
Değiştir:
Kod:switch (type) { case EDamageType::DAMAGE_TYPE_NORMAL: case EDamageType::DAMAGE_TYPE_NORMAL_RANGE: if (pAttacker) { if (pAttacker->GetPoint(POINT_NORMAL_HIT_DAMAGE_BONUS)) dam = dam * (100 + pAttacker->GetPoint(POINT_NORMAL_HIT_DAMAGE_BONUS)) / 100; if (pAttacker->GetPoint(POINT_PVM_ORTALAMA_ZARAR)) { if (IsPC()) return false; dam = dam * (100 + pAttacker->GetPoint(POINT_PVM_ORTALAMA_ZARAR)) / 100; } }
POINT_PVM_ORTALAMA_ZARAR bunu istediğin gibi değiştirebilirsin.
APPLY_PVM_ORTALAMA_ZARAR bunu istediğin gibi değiştirebilirsin.
char.cpp, char.h, constants.cpp bu pointi ekle. (POINT_PVM_ORTALAMA_ZARAR )
char.cpp, constants.cpp, common/length.h, db/protoReader.cpp bu apply'yi ekle (APPLY_PVM_ORTALAMA_ZARAR )
ClientSource/GameLib/ItemData.h ekle APPLY_PVM_ORTALAMA_ZARAR
ClientSource/UserInterFace/PhytonItemModule.cpp ekle APPLY_PVM_ORTALAMA_ZARAR
ClientSource/UserInterFace/Packet.h ekle POINT_PVM_ORTALAMA_ZARAR
ClientSource/UserInterFace/PyhtonPlayerModule.cpp ekle POINT_PVM_ORTALAMA_ZARAR (pack tarafında kullanmayacaksan ekleme)
Tool/DumpProto/ItemCsvReader.cpp ekle APPLY_PVM_ORTALAMA_ZARAR
item_attr.sql ekle APPLY_PVM_ORTALAMA_ZARAR
uiTooltip.py ekle APPLY_PVM_ORTALAMA_ZARAR
bu bonusun farklı renkte ve bonusların en altında olmasını istiyorsan uiTooltipten eklenti yapmanız lazım.
AddItemData en altlara vs. AppendAttributeInformation benzerini argüman olarak attrSlot alacak şekilde fonksyion yazarsın. AppendAttributeInformation'ların altında olacak şekilde. sonra bunu AppendAttributeInformation kodlarını alırsın içine kopyalarsın kendine göre düzenlersin Aklıma gelenler bu kadar
Normal efsun nesneleri ile de bu şekilde gelir. Fakat siz kendiniz buna özel item yapmak istiyorsanız
item_attribute.cpp içinde PutAttribute ChangeAttribute gibi fonksiyonların argümanın sonuna mesela BYTE pvm_bonus
yaparsın yeni bir attribute set yaparsın db sourceden ve item_attr.sql dan sonra item_attribute.cpp'den dersin ki
if (pvm_bonus == 1)
bu attribute set çalışsın.
sonra char_item.cpp de
Kod:if (item->GetVnum() == ITEM_KODU) { static const int tmpChangeProb[ITEM_ATTRIBUTE_MAX_LEVEL] = { 0, 5, 10, 15, 20, }; item2->ChangeAttribute(tmpChangeProb, 1); } else { item2->ChangeAttribute(); }
bu şekilde kullan. yukardaki bonusu değiştirmek için eklemesinide sen yap